Χωρίς Νόβακ Τζόκοβιτς το US Open –O λόγος που δεν του επιτρέπεται η είσοδος στις ΗΠΑ

Εκτός US Open θα βρεθεί ο Νόβακ Τζόκοβιτς, λόγω της άρνησής του να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Οι διοργανωτές του US Open δήλωσαν ότι θα σεβαστούν τους κυβερνητικούς κανόνες για τους μη υπηκόους που πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι προκειμένου να εισέλθουν στη χώρα, αποκλείοντας έτσι τον ανεμβολίαστο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Υπενθυμίζεται πως τον Ιανουάριο απελάθηκε από την Αυστραλία πριν από το Open της Μελβούρνης λόγω της άρνησής του να εμβολιαστεί. Και μετά το δράμα που επικράτησε τότε, ο 35χρονος Σέρβος τενίστας δήλωσε ότι δε θα κάνει το εμβόλιο μόνο και μόνο για να αγωνιστεί σε τουρνουά.

Το πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης είχε δηλώσει τον Φεβρουάριο στο BBC πως έκανε εμβόλια όταν ήταν παιδί και πως δεν ήταν «κατά των εμβολιασμών». Ωστόσο, τόνισε: «Πάντα υποστήριζα την ελευθερία να επιλέγεις τι βάζεις στο σώμα σου».

«Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος σε αυτό το στάδιο της πανδημίας να μην επιτραπεί στον Τζόκοβιτς να παίξει στο US Open 2022. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ και η USTA πρέπει να συνεργαστούν για να του επιτρέψουν να παίξει. Αν οι ανεμβολίαστοι Αμερικανοί παίκτες μπορούν να παίξουν, ο Τζόκοβιτς ως ένας από τους θρύλους του παιχνιδιού πρέπει να του επιτραπεί να παίξει. Κάντε το πραγματικότητα» αναφέρει η έκκληση για τον διάσημο αθλητή του τένις.

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα