Κατερίνα Στεφανίδη

Πατέρας Στεφανίδη: «Συγχαρητήρια στον κ. Πατούλη, είναι ένας άχρηστος Περιφερειάρχης» (βίντεο)

Ο πατέρας της Ολυμπιονίκη, Κατερίνας Στεφανίδη, ο οποίος κινδύνεψε να χάσει το σπίτι του από την φωτιά στην Παλλήνη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Alpha Τώρα» και αποκάλεσε άχρηστο τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη.

«Η φωτιά ξεκίνησε χτες το βράδυ. Ο αέρας άλλαξε φορά και άρχισε να έρχεται στα σπίτια του Πανοράματος. Η σύζυγός μου έκανε έκκληση γιατί δεν υπήρχε κανένα Πυροσβεστικό. Θέλω να πω συγχαρητήρια στον κ. Πατούλη γιατί είναι ένας άχρηστος Περιφερειάρχης. Εγώ, επώνυμα το λέω, πρέπει να παραιτηθεί αυτή τη στιγμή, αν θέλει να λέγεται ένας άνθρωπος που έχει πάνω του λίγη τσίπα. Ήξερε μόνο να κατηγορεί.

Το μόνο που κάνει είναι να βγάζει φωτογραφίες. Και για τα χιόνια ήταν δύσκολα με τον Πατούλη. Δεν μας έφερε τον κ. Συνολάκη που σε 10 λεπτά θα μας έσωνε. Δυστυχώς δεν ήρθε ο κ. Συνολάκης. Ο Συνολάκης που είναι τώρα;» είπε έξαλλος ο πατέρας της Κατερίνας Στεφανίδη.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα είπε εναντίον του ο Γιώργος Στεφανίδης. O κ. Πατούλης εξέφρασε τη λύπη του για τις κατηγορίες που εξαπέλυσε ο πατέρας της Ολυμπιονίκη, θεωρώντας ότι έβγαλε τοξικό και μηδενιστικό μίσος, λόγω της «οικογενειακής τους ενασχόλησης με την παράταξη της Ρένας Δούρου». «Δεν είναι κακό να ασχολείσαι με τη πολιτική. Κακό είναι ο τυφλός κομματισμός να εναντιώνεται στο Εθνικό συμφέρον» σημείωσε ο Πατούλης στο Facebook.

Σημειώνεται ότι η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη, Ζωή Βαρέλη, είναι υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική και περιφερειακή σύμβουλος της Ρένας Δούρου.

Στη συνέχεια ο πατέρας της Κατερίνας Στεφανίδη επανήλθε με μήνυμα στο twitter κατά του Πατούλη.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Στεφανίδης ανέφερε σε ανάρτησή του:

«Ο μέγας περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης αποφάσισε να απαντήσει γιατί τον έθιξαν οι δηλώσεις μου για το πόσο άχρηστος είναι στην διαχείριση έκτακτων κρίσεων (να μη του θυμίσω τον χειμώνα με τα χιόνια που παραμονές του χιονιά έβγαζε σέλφι πάνω σε μπουλντόζες για να μας υπενθυμίσει πόσο έτοιμος είναι ο μηχανισμός της περιφέρειας με τα γνωστά αποτελέσματα. Να μην του θυμίσω τις περσινές σέλφι στην φωτιά της Βαρυμπόμπης, που καμάρωνε πάλι ότι ο μηχανισμός ήταν εκεί πανέτοιμος και ακόμα καίγεται η Αθήνα).

Έρχεται τώρα ο μίστερ σέλφι και με ρωτάει ”Αναρωτιέμαι όμως, που ήταν ο εν λόγω κύριος όταν εγώ και τα στελέχη της Περιφέρειας, το προσωπικό και οι εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας δίναμε από την πρώτη στιγμή τη μάχη με τη φωτιά, στο πλευρό της Πυροσβεστικής;”.

Πατούλη, στο σπίτι μου ήμουν και έσβηνα με φτυάρια και χώμα (έλλειψη νερού και ηλεκτρικού) φωτιές, γιατί ο μηχανισμός σου δεν ήταν πουθενά.

Σε προσκαλώ να περάσεις μια βόλτα από την γειτονιά μου για να δεις πως έχουν καεί τα πάντα και ό,τι σώθηκε, σώθηκε εξαιτίας της τρέλας ορισμένων ιδιοκτητών, που δεν υπάκουσαν τις εκκλήσεις της αστυνομίας να εγκαταλείψουν τον χώρο.

Έλα Πατούλη να βγάλουμε μαζί μια σέλφι στα καμένα και θα σου επιτρέψω να βάλεις ό,τι λεζάντα θέλεις από κάτω, βάλε αν θέλεις και χρυσά φίλτρα να την κάνεις πιο ωραία».

Σχετικά άρθρα

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα