Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας Παρασκευή 22/7/2022, σε τι εστιάζουμε.

Αλλιώς σχεδιάζουμε τη μέρα μας και αλλιώς θα μας βγει…

Η σημερινή ημέρα, είναι από αυτές που το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα κυλήσουν όπως τις έχουμε σχεδιάσει, και αυτό είναι κάτι που θα φανεί από το πρωί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου από τη μια πλευρά θα μας βοηθήσει να βρούμε διαφορετικές λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά μας, από την άλλη πλευρά όμως, θα υπάρξουν και ξαφνικές ανατροπές στα πρόγραμμα της ημέρας με αποτέλεσμα να χαλάσει η διάθεση μας.

Λίγο μετά το μεσημέρι, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα μας κάνει ιδιαίτερα ψυχρούς και απόμακρους με τους δικούς μας ανθρώπους και τους συνεργάτες μας, ενώ τα σχόλια μας απέναντι θα είναι κάτι παραπάνω από καυστικά.

Προς το βράδυ, η διάθεση μας, με την βοήθεια της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα μας βοηθήσει να βγάλουμε στη επιφάνεια την πιο τρυφερή και ρομαντική μας πλευρά.

Ενώ, αργά το βράδυ, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα, θα εγκαινιάσει τη φετινή γενέθλια χρονιά τους, μια χρονιά με πολλές ανατροπές στις οποίες θα πρέπει να προσαρμοστούν όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Ανατρεπτική και αρκετά πιεστική θα είναι η σημερινή ημέρα για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους). Τα ξαφνικά έξοδα θα πρέπει να προσέξουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Ενώ, το άγχος τους θα πρέπει να διαχειριστούν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Photo cover:pixabay.com/stepat/pier

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα