πισίνα

Αδιανόητο: Ξαφνικά άνοιξε τρύπα στον πάτο πισίνας και «κατάπιε» δύο άνδρες -Νεκρός ο ένας (βίντεο)

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο Ισραήλ, όταν κάτω από μία πισίνα, άνοιξε ξαφνικά μία τρύπα με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του.

Συγκεκριμένα η τρύπα άνοιξε τελείως ξαφνικά και άδειασε μέσα σε ελάχιστο χρόνο όλο το νερό της πισίνας, κατά τη διάρκεια ενός pool πάρτι με περισσότερα από 50 άτομα. Ο 34χρονος με το όνομα Κλιλ Κίμχι εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο τέλος μιας σήραγγας 15 μέτρων κάτω από την πισίνα, στην πόλη Καρμέι Γιοσέφ.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, εξοπλισμένες με ειδικές κάμερες, έστησαν μια κατασκευή για να αποτρέψουν την κατάρρευση της υπόλοιπης πισίνας και πραγματοποίησαν μια 4ωρη επιχείρηση διάσωσης, προτού βρουν το πτώμα του άνδρα.

Οι Αρχές δήλωσαν ότι ένας 34χρονος που επίσης παρασύρθηκε κάτω από την τρύπα κατάφερε να γλιτώσει με ελαφρά τραύματα. Η αστυνομία διερευνά επίσης κατά πόσο η πισίνα λειτουργούσε με τη σωστή αδειοδότηση.

Όπως δήλωσε ο τραυματιοφορέας Ούρι Νταμάρι στην «Jerusalem Post»: «Πρόκειται για ένα πολύ ασυνήθιστο περιστατικό. Όταν έφτασα στο σημείο είδα έναν λάκκο που είχε ανοίξει στον πυθμένα της άδειας πισίνας. Ο κόσμος που βρισκόταν εκεί μου είπε ότι η τρύπα άνοιξε ξαφνικά και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα το νερό εξαφανίστηκε μέσα στην τρύπα».

Ένας καλεσμένος στο πάρτι δήλωσε στο ισραηλινό κανάλι 12: «Η στάθμη του νερού άρχισε ξαφνικά να υποχωρεί και άνοιξε μια τρύπα, δημιουργώντας μια δίνη που παρέσυρε δύο άτομα μέσα».

Σχετικά Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα