Κρις Τζένερ: Έξαλλη με τη μικρότερη κόρη της Κάιλι – «Είναι υπερβολικά σπάταλη»

Η μαμά Καρντάσιαν – Τζένερ και μάνατζερ, Κρις Τζένερ, φαίνεται ότι τον τελευταίο καιρό έχει εξοργιστεί με τις σπατάλες που κάνει καθημερινά η μικρότερη κόρη της Κάιλι, η οποία να υπενθυμίσουμε πως αν και μόλις 24 χρονών είναι επιχειρηματίας με δική εταιρεία και…δισε κατομμυριούχος!

Ωστόσο η Κρις Τζένερ φαίνεται πως ανησυχεί για τις υπερβολικές δαπάνες που κάνει η κόρη της Κάιλι.

Η μητέρα των αδερφών Καρντάσιαν και μάνατζέρ τους έχει πάψει να κάνει «τα στραβά μάτια» και πλέον, φροντίζει να βάζει τις κόρες της στη θέση τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Κάιλι Τζένερ, η οποία «τα άκουσε» από τη μητέρα της για τα εξωφρενικά ποσά που ξοδεύει σε ανούσια πράγματα στην καθημερινότητά της.

«Η Κάιλι ξοδεύει υπερβολικά πολλά χρήματα. Ειδικότερα αφού αγόρασε το τζετ, η Κρις χρειάστηκε οπωσδήποτε να της μιλήσει και να της πει να σταματήσει», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον των Καρντάσιαν στην Page Six.

Βέβαια, το «κράξιμο» που έχει ακούσει η Κάιλι Τζένερ τις τελευταίες ημέρες, δεν προέρχεται μόνο από τη μητέρα της. Από την πρώτη στιγμή που η επιχειρηματίας «μόστραρε» το νέο της τζετ στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του δίπλα σε εκείνο του αγαπημένου της, Τράβις Σκοτ οι χρήστες των social media δεν έχουν σταματήσει να τη σχολιάζουν και να την κατηγορούν για «επίδειξη πλούτου».

Βέβαια, υπάρχουν κι εκείνοι που δεν ενοχλήθηκαν μόνο από τα υπερβολικά έξοδα που κάνει η νεαρή σταρ, αλλά και από την αδιαφορία της για το περιβάλλον.

Πιο συγκεκριμένα, η Κάιλι Τζένερ χρησιμοποίησε το ιδιωτικό της τζετ για μια μικρή απόσταση την οποία θα μπορούσε να είχε καλύψει με το αυτοκίνητό της μόλις μέσα σε 39 λεπτά.

«Η Κρις την προτρέπει να είναι πιο υπεύθυνη με τα χρήματά της, να κάνει σοφές επενδύσεις. Αλλά η Κάιλι είναι 24, έχει τη δική της εταιρεία και κάνει ό,τι θέλει», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της Κρις Τζένερ στην Page Six, με άλλη πηγή να διαφωνεί λέγοντας πως: «Η Κάιλι ήταν πάντοτε υπεύθυνη. Μπορεί να είναι νέα, αλλά στην καρδιά της είναι ενήλικη».

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin