Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας Σάββατο 23/7/2022, σε τι εστιάζουμε.

Έμφαση στην επικοινωνία θα δώσουμε σήμερα…

Άκρως επικοινωνιακή θα είναι η σημερινή ημέρα για όλους, και αυτό είναι κάτι που θα το απολαύσουμε όλοι μας. Η είσοδος της Σελήνης, νωρίς το πρωί,  στους Διδύμους, μας προετοιμάζει για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο ευχάριστες συζητήσεις και συναντήσεις με φίλους, τις οποίες μπορούμε να συνδυάσουμε και με μικρές αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από τους Διδύμους με τον Ήλιο από το ζώδιο του Λέοντα, θα δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις ώστε με τους ανθρώπους που θα βρεθούμε να περάσουμε όμορφα, χωρίς να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ή τα γνωστά παρατράγουδα.

Η σημερινή ημέρα είναι όμως και για άλλον ένα λόγο πολύ σημαντική, καθώς σε όλη τη διάρκεια της θα βρεθούμε κάτω από την επιρροή της τυχερής όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, μια όψη που ολοκληρώνεται το βράδυ, και μας υπόσχεται ότι θα μας φέρει τυχερές προσωπικές και επαγγελματικές γνωριμίες, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε την δυνατότητα να προχωρήσουμε σε σημαντικές αγορές ή να καταλήξουμε σε σημαντικές συμφωνίες.

Ιδιαίτερα ευχάριστη θα είναι η σημερινή ημέρα για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς), και τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους). Ενώ θα πρέπει να την εκμεταλλευτούν για να προχωρήσουν άμεσα τα οικονομικά τους σχέδια οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Photo cover:pixabay.com/StockSnap/sea

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα