Γιατί δεν πρέπει να κοιμάστε με τον πρώην σας σύντροφο

Είναι σημαντικό να ξέρετε πώς να απομακρυνθείτε από τον πρώην σύντροφό σας και να σταματήσετε να κοιμάστε μαζί του. Είναι απαραίτητο να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας. Θα πρέπει να σκέφτεστε μόνο το μέλλον και το τι καλύτερο μπορεί να σας συμβεί.

Πως θα σταματήσετε να έχετε επαφή με τον πρώην σας

Διακόψτε κάθε επαφή

Συντομεύστε τους κοινούς φίλους και τυχόν συνδέσμους στα κοινωνικά δίκτυα. Ακόμα κι αν φαίνεται πολύ λυπηρό, είναι ωστόσο σωτήριο  να αφαιρέσετε όλα τα ίχνη του πρώην σας από τη ζωή σας.

Σκεφτείτε κάτι άλλο

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να αποκτήσουν εμμονή με τον πρώην τους σε σημείο να του δίνουν όλες τις σκέψεις της ημέρας. Όταν επιστρέφετε σπίτι μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά και για να αποφύγετε να σκέφτεστε τον παλιό σας φίλο,  απασχολήστε το μυαλό σας με επιτραπέζια παιχνίδια ή παζλ, αθλήματα, βυθιστείτε σε ένα μυθιστόρημα ή παρακολουθήστε την αγαπημένη σας σειρά . Αυτό θα σας γλιτώσει για μια στιγμή από το να σκεφτείτε την πρώην κοπέλα/το φίλο σας.

Βγείτε με τους φίλους σας

Η εμπειρία ενός χωρισμού δεν είναι αναπόφευκτη και ήρθε η ώρα να προχωρήσετε. Για αυτό, οι φίλοι θα είναι το καλύτερο φάρμακο σας. Φροντίστε τον εαυτό σας και τολμήστε την αποπλάνηση . Όχι άλλα αρνητικά συναισθήματα και θλίψη! Αφήστε χώρο για χαρά και καλό χιούμορ και χαρίστε στον εαυτό σας μια ζωή γεμάτη ανατροπές. Βγείτε συχνά με τους φίλους σας και φλερτάρετε  για να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας και να απολαύσετε ξανά τη δύναμη της έλξης σας.

Photo cover:pixabay.com/panajiotis/couple

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα