Λάκης Γαβαλάς

Λάκης Γαβαλάς: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλει πλέον να επισκέπτεται τη Μύκονο

Ο γνωστός σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς πριν από χρόνια άφηνε εποχή με τα πάρτι που διοργάνωνε στη Μύκονο.

Πλέον ο ίδιος εξομολογείται πως δεν θέλει να επισκέπτεται το νησί των ανέμων. Συγκεκριμένα μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη και το Secret των «Παραπολιτικών», ο Λάκης Γαβαλάς δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Μύκονο δεν πάω πια, παρά μόνο αν υπάρξουν διεθνή καλέσματα, όπως ήταν αυτό των Loewe και Armani. Για ένα πράγμα, όμως, παραπονιέμαι: για το ότι δεν έχω μάθει να μιλάω αραβικά τριτοκοσμικά επειδή μόνο με τέτοια μπορείς να συνεννοηθείς πλέον στη Μύκονο».

Όσον αφορά το σπίτι του στη Μύκονο ο ίδιος σχολίασε: «Το σπίτι το χαίρεται Αιγύπτιος. Κανείς δεν του είπε ότι η πυραμίδα δεν είναι της μόδας, αλλά ο κύβος, γιατί μόνο σε έναν κύβο πάνω μπορώ να χορεύω 20 ώρες την ημέρα. Χέ…κα για το σπίτι στη Μύκονο. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου».

Ο Λάκης Γαβαλάς χαλαρώνει αυτές τις ημέρες στην Πάρο. «Εδώ, όμως, στην Πάρο που βρίσκομαι, στον Αμπελά, συγκεκριμένα περνάω τέλεια, με την υπέροχη κουζίνα, τη φανταστική παραλία, όπου στις 31 Ιουλίου έχουμε τον βασιλιά του κλαρίνου, τον Βασιλόπουλο. Στις 6 Αυγούστου έχω τα γενέθλιά μου. Γίνομαι 70 ετών και το πάρτι έχει θέμα τα ‘70s, με dj και ορχήστρες, live και διάφορες εκπλήξεις», αποκάλυψε ο σχεδιαστής μόδας κλείνοντας τις δηλώσεις του.

Σχετικά Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα