Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας Κυριακή 24/7/2022, σε τι εστιάζουμε.

Έντονα επικοινωνιακή θα είναι και η σημερινή ημέρα….

Η παρουσία της Σελήνης και σήμερα στους Διδύμους, μας υπόσχεται μια ημέρα γεμάτη ευχάριστες στιγμές, όμορφες συναντήσεις και γλυκιές συζητήσεις. Άλλωστε ξεκινά με τον καλύτερο για εμάς τρόπο, αφού, νωρίς το πρωί, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από τους Διδύμους με τον Δία από το ζώδιο του Κριού μας υπόσχεται μόνο όμορφα πράγματα.

Μετά το μεσημέρι, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού, θα μας βοηθήσει να επικοινωνήσουμε τα βαθύτερα μας συναισθήματα στους φίλους και στα αγαπημένα μας πρόσωπα, δείχνοντας τους χωρίς φόβους και ανασφάλειες αυτά που νιώθουμε μέσα μας.

Ενώ το βράδυ, κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να ασχοληθούμε με τις υποχρεώσεις της εβδομάδας, οργανώνοντας το πρόγραμμα της δουλειάς και των προσωπικών μας υποχρεώσεων.

Πολύ όμορφα θα περάσουν την σημερινή ημέρα με τους φίλους τους οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς), τα συναισθήματα τους θα εξωτερικεύσουν με ευκολία οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Ενώ, τις ισορροπίες τους θα προσπαθήσουν να βρουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Photo cover:pixabay.com/SonNguyenphotographer/sunset

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα