Ποιες είναι οι επιδόσεις του Λέοντα στο κρεβάτι

Ο Λέων, ως βασιλιάς του ζωδιακού, δεν επιτρέπει τίποτα λιγότερο από το τέλειο στον εαυτό του. Θέλει και προσπαθεί να είναι πάντα ο πρωταγωνιστής και στο κρεβάτι. Πολλές φορές υπερβάλει για να εντυπωσιάσει και τρομάζει το ταίρι του. Έχει πολύ πάθος και περιμένει να ακούσει το πόσο καλός ήταν, αναζητά τη φιλοφρόνηση και το “είσαι μοναδικός”.

Δημιουργεί ατμόσφαιρα και με την φαντασία του διοργανώνει ερωτικές βραδιές με θεματολογία. Ανάλογα με το ταίρι έχει και αντίστοιχες επιδόσεις.

Του αρέσει να παίζει ρόλους είτε από ταινίες, είτε από την μυθολογία και πραγματικά το ζει! Αν το ταίρι που έχει επιλέξει μοιραστεί την φαντασίωση του, περνάει τέλεια.

Οργανώνει διακοπές σε εξωτικά μέρη για να έχει ατμόσφαιρα, να εντυπωσιάσει και να μπορεί να λειτουργεί στο έπακρο των δυνατοτήτων του.

Μία βασική του επιλογή για σεξ είναι τα ξενοδοχεία χλιδής.

Βασικός του στόχος είναι η ικανοποίηση που θέλει να νιώσει το ταίρι, ώστε να μην τύχει να ειπωθεί κάτι υποδεέστερο της φήμης του!

Του αρέσει το απρόοπτο γιατί τον εξιτάρει περισσότερο και νιώθει και περισσότερη ικανοποίηση, ο λόγος είναι ότι δεν το έχει οργανώσει και είναι αυθόρμητο. Γι αυτό και είναι υπέρ του one night stand, κάποιες φορές μάλιστα αρχίζει μία σχέση με one night stand και καταλήγει σε κάτι πιο μόνιμο.

Οι σύντροφοι που επιλέγει και ταιριάζει περισσότερο είναι οι εξής: Λέων, Ζυγό και Τοξότη.

Οι μεγαλύτερες επιδόσεις του Λέοντα αρχίζουν με ένα one night stand.

Photo cover:pixabay.com/Darkmoon_Art 

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα