Αντζελίνα Τζολί: Η σημαντική νίκη της σε δικαστική διαμάχη με τον Μπραντ Πιτ

Το δικαστήριο έκανε αποδεκτό το αίτημα της Αντζελίνα Τζολί και διέταξε τον Μπραντ Πιτ να παραδώσει στους αντίπαλους δικηγόρους όλα τα έγγραφα του οινοποιείου, που κρατούσε μέχρι στιγμής κρυφά.
Μετά από μια μεγάλη δικαστική διαμάχη και έντονο συναισθηματικό πόλεμο, η Αντζελίνα Τζολί πέτυχε την πρώτη της νίκη εις βάρος του πρώην συζύγου της, Μπραντ Πιτ.

Το οινοποιείο Chateau Miraval, στο οποίο παντρεύτηκε το ζευγάρι το 2014, ήταν η αφορμή για τον πόλεμο που άνοιξε μεταξύ τους, λίγο μετά το διαζύγιό τους.
Αφού χώρισαν, η ηθοποιός θέλησε να ξεφορτωθεί από τη ζωή και την περιουσία της οτιδήποτε μπορεί να της θύμιζε τον πρώην της. Το ίδιο έκανε λοιπόν, και με το οινοποιείο του, στο οποίο είχε κι η ίδια μερίδιο. Γνωρίζοντας πόσο πολύ θα στοίχιζε αυτό στον Μπραντ Πιτ, ο οποίος προσπαθούσε να αναλάβει ολοκληρωτικά την ιδιοκτησία του, η Αντζελίνα Τζολί έκανε τα αδύνατα δυνατά για να μπει εμπόδιο στον δρόμο του.

Όπως όλα δείχνουν, η προσπάθειά της απέφερε καρπούς. Στη νέα νομική τους «μάχη» η Τζολί κατάφερε τη μεγάλη νίκη. Πιο συγκεκριμένα, πούλησε το μερίδιό της από το Chateau Miraval στον κολοσσό αλκοολούχων ποτών «Stoli». Έκτοτε, ξεκίνησε ένας νέος δικαστικός αγώνας ανάμεσα στους δύο πρώην συζύγους, κατά τον οποίο ο Μπραντ Πιτ προσπαθούσε να κρατήσει κρυφά όλα τα έγγραφα της εταιρείας του.
Ωστόσο, η νομική ομάδα της Αντζελίνα Τζολί πέτυχε αυτό που ήθελε. Το δικαστήριο δέχτηκε το αίτημα των εκπροσώπων της και διέταξε τον Πιτ και τους συνεργάτες του να παραδώσουν όλα τα έγγραφα στους δικηγόρους της πρώην συζύγου του.

Ενώ θα περίμενε κανείς ο Μπραντ Πιτ να είναι ευχαριστημένος με τις εξελίξεις και τη νέα συμφωνία με τη Stoli, πηγές από το περιβάλλον της Τζολί κάνουν λόγο για θυμό κι εγωισμό που δεν τον αφήνουν να σκεφτεί καθαρά.
«Κάθε λογικός άνθρωπος θα ήταν χαρούμενος για τη Stoli. Έχει μια πολύ δυνατή στρατηγική μάρκετινγκ και ένα ισχυρό δίκτυο διανομής. Όμως, ο Μπραντ δεν μπορεί να δει τίποτα πέρα από το μίσος του για την Αντζελίνα», δήλωσε η πηγή από το περιβάλλον της Χολιγουντιανής ηθοποιού.

Ωστόσο, πηγές από την πλευρά του Πιτ αναφέρουν πως ο ηθοποιός είχε δεχτεί προσφορά από τη Stoli και κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Τζολί, την οποία και απέρριψε, καθώς πίστευε πως ένα τέτοιο σενάριο θα γκρέμιζε ό,τι είχε χτίσει μόνος του.

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin