Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας Τρίτη 26/7/2022, σε τι εστιάζουμε.

Τα συναισθήματα μας θα πρέπει να διαχειριστούμε σήμερα…

Έντονα συναισθηματική θα είναι σημερινή ημερά, γι’ αυτό και είναι απαραίτητο να δείξουμε ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, θα μας παρασύρει σε αρκετές υπερβολές, τόσο σε αυτά που νιώθουμε όσο και στην έκφραση της συναισθηματικής μας κατάσταση, ενώ από την άλλη πλευρά θα πρέπει να προσέξουμε την διαχείριση των οικονομικών μας, γιατί στην προσπάθεια μας να νιώσουμε καλύτερα είναι πιθανό να παρασυρθούμε σε σπατάλες.

Προς το απόγευμα, η διάθεση μας θα αλλάξει και με την βοήθεια της όψης συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου θα δούμε την θετική πλευρά της ζωής, ενώ παράλληλα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να δούμε το χαμόγελο στα χείλη του συντρόφου, των παιδιών και των αγαπημένων μας προσώπων.

Ενώ το βράδυ, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, καλό θα ήταν, εάν θέλουμε να περάσουμε μια ήρεμη βραδιά και να μην τσακωθούμε,  να αποφύγουμε να συζητήσουμε πράγματα που μας ενοχλούν, με τους φίλους και τον σύντροφο μας, γιατί θα είναι σαν να ρίχνουμε λάδι στην φωτιά.

Την συναισθηματική τους πλευρά θα βγάλουν στην επιφάνεια οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Ιδιαίτερη προσπάθεια θα πρέπει να καταβάλουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) για να αποφύγουν τις εντάσεις. Ενώ, επιρρεπείς σε σπατάλες θα είναι σήμερα οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Photo cover:pixabay.com/Santa3/natural

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin