Τα 4 σημάδια που δείχνουν ότι κάποια στιγμή ο πρώην σου θα επιστρέψει στη ζωή σου

Όταν ένας άνδρας εξακολουθεί να έχει συναισθήματα για την πρώην σύντροφό και σκέφτεται την επανασύνδεση το δείχνει μέσα από πολλά σημάδια:

– Εκδηλώνεται στα κοινωνικά δίκτυα

Αντιδρά στις δημοσιεύσεις του, κάνοντας κλικ στο «μου αρέσει» ή σχολιάζοντας τις. Θα μπορούσε να την κατασκοπεύει με εμμονή στα social media, προσπαθώντας να την ακούσει. Στην πραγματικότητα, την αγαπά ακόμα και δεν φαίνεται έτοιμος να την ξεχάσει.

– Στέλνει μηνύματα ιδιωτικά

Μερικές φορές αποφασίζει να κάνει το βήμα και να στείλει προσωπικό μήνυμα στην πρώην του. Το περιεχόμενο μπορεί να είναι εντελώς εγκόσμιο, ο πρωταρχικός του σκοπός είναι μόνο να εκδηλώσει την παρουσία του.

– Δεν ψάχνει να γνωρίσει άλλη γυναίκα

Ένας άντρας που αποφασίζει να τιμήσει την αγαμία του μετά από έναν χωρισμό και να πάρει το χρόνο του, μπορεί να χρειαστεί να στεναχωρήσει τη σχέση. Ίσως αυτό είναι απόδειξη ότι δεν έχει ξεχάσει την πρώην του και αρνείται να προχωρήσει πριν προσπαθήσει να την πάρει πίσω.

– Της λέει ότι του λείπει

Όταν ένας άντρας αφήνει την περηφάνια του στην άκρη και ομολογεί στην πρώην του ότι του λείπει, είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι θέλει να ξαναβρεθεί μαζί της.

Photo cover:pixabay.com/pixel2013/couple

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin