Βρετανία: Λιποθύμησε στον «αέρα» η συντονίστρια του ντιμπέιτ Σούνακ-Τρας (βίντεο)

Eπεισοδιακό ήταν το δεύτερο debate μεταξύ των δύο μονομάχων για την ηγεσία των Τόρις στη Βρετανία. Ο λόγος δεν ήταν κάποιος καυγάς μεταξύ των πολιτικών αντιπάλων Ρίσι Σούνακ και Λιζ Τρας αλλά ότι η βασική συντονίστρια της τηλεοπτικής συζήτησης, Κέιτ Μακάν, λιποθύμησε και το ντιμπέιτ διακόπηκε.

«Aν νικήσει στην Ουκρανία δε θα σταματήσει εκεί. Θα απειλήσει την ελευθερία και τη δημοκρατία ..Ω! θεέ μου!». Η Λιζ Τρας πιάνει το πρόσωπο της έντρομη. Κοιτάει τον πολιτικό της αντίπαλο και σπεύδουν και οι δύο προς το σημείο που η δημοσιογράφος συντόνιζε τη συζήτηση.

Η Λιζ Τραζ και ο Ρίσι Σούνακ ήταν οι μοναδικοί που είδαν τη συντονίστρια της δεύτερης τηλεοπτικής τους αναμέτρησης να λιποθυμά μπροστά στα μάτια τους.

Η κάμερα δεν έδειξε ποτέ την Κέιτ Μάκαν να χάνει τις αισθήσεις αλλά έσπευσε να κλείσει άμεσα το πρόγραμμα.
Ο γιατρός που έσπευσε να εξετάσει τη νεαρή πολιτική συντάκτρια έκρινε ότι δεν είναι σε θέση να συνεχίσει.

Το δεύτερο ντιμπέιτ μεταξύ των δύο μονομάχων για την ηγεσία των Τόρις δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Στην αρχή είχε προγραμματιστεί να συντονίσουν δύο δημοσιογράφοι ένας άνδρας και μία γυναίκα. Ο άνδρας τελευταία στιγμή ειδοποίησε ότι νοσεί από κορωνοϊό και έτσι ανέλαβε μόνη της το συντονισμό η Κέιτ Μάκαν. Μέχρι τη στιγμή που λιποθύμησε.

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin