Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας Πέμπτη 28/7/2022, σε τι εστιάζουμε.

Σε νέα μονοπάτια είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε σήμερα…

Η σημερινή ημέρα έχει μια ιδιαίτερη ενέργεια, καθώς είναι από αυτές που με ένα τρόπο μας αναγκάζουν να κάνουμε μια νέα αρχή στην ζωή μας. Η όψη αντίθεσης που σχηματίζει η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα μας ωθήσει να βάλουμε κάτω από το μικροσκόπιο τη σχέση μας με τον σύντροφο μας, ενώ, είναι πιθανό να είμαστε ιδιαίτερα πιεστικοί μαζί του, στην προσπάθεια μας να πάρουμε την επιβεβαίωση που τόσο έχουμε ανάγκη.

Λίγο πριν το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα, θα μας κάνει πιο εξωστρεφείς και χαρούμενους, και θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε το κακό κλίμα που είχε δημιουργηθεί στις προσωπικές μας σχέσεις.

Μετά το μεσημέρι, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Δήμητρα στο ζώδιο του Λέοντα, μας υπόσχεται ότι η παρουσία μας δεν θα περάσει απαρατήρητη, όπου και αν πάμε, τα βλέμματα των άλλων θα είναι στραμμένα επάνω μας.

Ενώ το βράδυ, η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα, μας υπόσχεται ότι θα κάνουμε μια νέα αρχή, η οποία όμως θα είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που είχαμε αρχικά σχεδιάσει.

Αρκετά πιεσμένοι θα είναι στο ξεκίνημα της ημέρας οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Σε νέα, αλλά εντελώς ανατρεπτικά ξεκινήματα θα προχωρήσουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι). Ενώ έντονο παρασκήνιο θα υπάρχει γύρω από  τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).

Photo cover:pixabay.com/Peggychoucair/tostagega

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα