Σε ποια κατηγορία ανήκει το ζώδιό σου – Αγγελάκι ή Διαβολάκι

Οι αστρολόγοι αποκαλύπτουν μια ταξινόμηση των ζωδίων ανάλογα με το βαθμό ευγένειας ή κακίας τους. Καθιερώνεται σύμφωνα με τα κοινά χαρακτηριστικά προσωπικότητας των ζωδιακών προφίλ και την αντίληψή τους από τους άλλους.

Σύμφωνα με τους ειδικούς της αστρολογίας, υπάρχει ένα ζώδιο που χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική του ευγένεια και ένα άλλο, αντίθετα, από την απεχθή κακία του. Τα χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου  είναι τα βασικά στοιχεία σε αυτές τις απαντήσεις. Καθώς ο Λέων συχνά κατηγορείται ότι κοιτάζει τον αφαλό, συχνά τείνουμε να συμφωνούμε ότι ο Ιχθύς είναι συναισθηματικός και αλτρουιστής. Και εσύ, είσαι από τους ωραιότερους;

 1. Ζυγός

Αυτό το ζώδιο γνωστό για τον ειρηνισμό του κατέχει την πρώτη θέση ανάμεσα στα ωραιότερα ζωδιακά προφίλ. Και για καλό λόγο, μεταξύ των χαρακτηριστικών της προσωπικότητάς του, μπορούμε να βασιστούμε στον εξυπηρετικό του χαρακτήρα και την ευγένειά του. Αναστατώνεται όταν υπάρχουν συγκρούσεις  και κάνει πάντα ό,τι μπορεί για να τις επιλύσει χωρίς να πληγώσει κανέναν.

 1. Ιχθύες

Όπως ο Ζυγός έτσι και ο Ιχθύς είναι μεγαλόψυχος. Φροντίζει να ενεργεί με αλτρουιστικό και αδιάφορο τρόπο. Ουμανιστής, αυτό το ζώδιο του Νερού πιστεύει στον άνθρωπο και  στην ικανότητά του να βοηθάει τους άλλους . Η γλύκα τους είναι απαράμιλλη και γι’ αυτόν τον λόγο οι φιλικές τους σχέσεις ανθούν. Αποστρέφονται τις συγκρούσεις.

 1. Ταύρος

Αυτό το πιστό ζώδιο της Γης  χαρακτηρίζεται κυρίως από την ευαισθησία και την αδιάκοπη υπομονή του. Πρεσβεύει την ισορροπία στις προσωπικές του σχέσεις και έχει σημαντική αίσθηση ακρόασης. Ο Ταύρος είναι πάντα εκεί για να βοηθήσει τα αγαπημένα του πρόσωπα σε στιγμές ανάγκης και να μην απογοητεύσει ποτέ όσους βρίσκονται σε στενοχώρια.

 1. Υδροχόος

Αν μπορεί να του συμβεί να θυμώσει, ο  Υδροχόος διακρίνεται για την ειλικρίνειά του  και την μεγάλη αίσθηση ευγένειάς του. Αυτό το ζώδιο αγαπά άνευ όρων όταν δημιουργεί έναν δεσμό φιλίας και μπορεί να προσφέρει από το άτομό του για να προσφέρει υπηρεσία.

 1. Τοξότης

Αυτό το ζώδιο της Φωτιάς απεχθάνεται τις τοξικές σχέσεις και θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να τις αποφύγει. Αυτό το δυναμικό ζωδιακό προφίλ  που του αρέσει να αναλαμβάνει δράση είναι αισιόδοξο και δεν αντέχει την αρνητικότητα.

 1. Δίδυμοι

Γνωστοί για τη δυαδικότητα τους, οι Δίδυμοι μπορούν να παρουσιάσουν δύο πρόσωπα, ανάλογα με τον συνομιλητή τους ή τη διάθεσή τους. Μπορεί επομένως να είναι εξαιρετικά καλός  ή, αντίθετα, τρομερά κακός. Και στις δύο περιπτώσεις, δεν κάνει ποτέ τα πράγματα στα μισά.

 1. Καρκίνος

Παρορμητικός και συναισθηματικός, ο  Καρκίνος  μπορεί να βλάψει τους άλλους χωρίς να το θέλει. Αν δεν τον εμψυχώνει η κακία,  μπορεί να είναι βουβός και ευερέθιστος  αν είναι αναστατωμένος. Ωστόσο, στην πλειονότητα των περιπτώσεων είναι καλοπροαίρετος και ευαίσθητος.

 1. Λέων

Ο Λέων θα τείνει να λαμβάνει υπόψη μόνο τα συναισθήματά του. Αν είναι ευγενικός με τους ανθρώπους που νοιάζεται, μπορεί να είναι ακατανόητος και αλαζονικός με όσους δεν ανήκουν στον κύκλο του. Αυτό το ζώδιο της Φωτιάς είναι ανυπόμονο  και επιρρεπές στο να εκτοξεύει μεγάλες εκρήξεις που μπορεί να είναι ανησυχητικές.

 1. Παρθένος

Ο ντόπιος Παρθένος δεν είναι πολύ εκφραστικός  και ως εκ τούτου θα έχει την τάση να κρατά τα άσχημα συναισθήματά του για τον εαυτό του. Ωστόσο, είναι συχνά θύμα του φαινομένου της χύτρας ταχύτητας και μπορεί να καταστρέψει ό,τι υπάρχει γύρω του όταν πιστεύει ότι είναι υπερβολικό. Αυτό το ζώδιο της Γης μπορεί επομένως να πει πράγματα που ξεπερνούν τις σκέψεις του και αυτό θα τον κάνει να νιώσει έντονα ένοχος.

 1. Κριός

Αυτό το παρορμητικό και φλογερό ζώδιο της Φωτιάς είναι θύμα των χαρακτηριστικών της προσωπικότητάς του. Θα έχει την τάση να μην κρατά τη γλώσσα του και μερικές φορές θα εκφράζει βίαιες παρατηρήσεις εναντίον εκείνων που τον κάνουν ανυπόμονο. Στον Κριό αρέσει να έχει τον τελευταίο λόγο  και γι’ αυτό θα μπορέσει να ξεκινήσει περιττές συγκρούσεις.

 1. Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως , γνωστός για την αυστηρότητά του, ακόμη και την αδιαλλαξία του, θα μπορεί να αντιμετωπίζει τους άλλους με περιφρόνηση αν δεν συμμερίζονται το σύστημα αξιών του. Όταν είναι θυμωμένος,  δημιουργεί μια απόσταση που ισοδυναμεί με περιφρόνηση . Επίσης, κινδυνεύει να καταστρώσει ένα καλά σχεδιασμένο σχέδιο εκδίκησης εάν πληγωθούν τα συναισθήματά του.

 1. Σκορπιός

Εύκολα εκνευρισμένος, ο Σκορπιός δεν διστάζει να τσιμπήσει και το θεωρεί αμυντικό μηχανισμό. Μπορεί να είναι επώδυνο  όταν δεν το περιμένεις. Αγανακτισμένος και βουβός, μπορεί να γυρίσει εύκολα το σακάκι του για να εκδικηθεί.

Photo cover:pixabay.com/Conmongt/angel

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin