Μάγια Χοκ: Το βίντεοκλιπ της κόρης του Ίθαν Χοκ και της Ούμα Θέρμαν είναι «αυστηρώς ακατάλληλο» για ανηλίκους

«Αυστηρώς ακατάλληλο» είναι το νέο βιντεοκλίπ της Μάγια Χοκ, της κόρης του Ίθαν Χοκ και της Ούμα Θέρμαν.
Το πρώτο τραγούδι του νέου της άλμπουμ που δόθηκε στη δημοσιότητα είναι το Thérèse, και το αυστηρώς ακατάλληλο για ανηλίκους, βιντεοκλίπ τη δείχνει να συμμετέχει σε ένα όργιο μέσα στο δάσος μέχρι που επεμβαίνει η αστυνομία και συλλαμβάνει τους συμμετέχοντες.

Η 24χρονη εκτός από ηθοποιός – που την γνωρίσαμε αρχικά στην επιτυχημένη σειρά φαντασίας/ τρόμου Stranger Things- ασχολείται και με το τραγούδι, και έχει ήδη ένα άλμπουμ στο ενεργητικό της, με το δεύτερο να αναμένεται το Σεπτέμβριο με τίτλο Moss. Το πρώτο τραγούδι που δόθηκε στη δημοσιότητα είναι το Thérèse, και το αυστηρώς ακατάλληλο για ανηλίκους βιντεοκλίπ είναι σκηνοθετημένο από τον Αμερικανό ηθοποιό, σκηνοθέτη, σεναριογράφο και παραγωγό Μπρέιντι Κόρμπετ.

Σε μια συνέντευξη στο Dazed, η Μάγια Χοκ είπε: «Ο Μπρέιντι είδε το βίντεο πολύ καθαρά στο μυαλό του, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορούσε να μαντέψει πόσο καλά ταίριαζε η ιδέα του με αυτό που ήθελα να αποκαλύψω και να εκφράσω με το τραγούδι… την αίσθηση ότι η μοναξιά είναι το χειρότερο πράγμα, μέχρι να καταλάβεις ότι είναι πολύ ανώτερη από την κακή παρέα. Για το πόσο ελεύθεροι είμαστε ως παιδιά και μετά, καθώς περνάμε την εφηβεία, η κουλτούρα μας συντρίβει και αντί να είμαστε ο εαυτός μας, αρχίζουμε να προσπαθούμε να είμαστε όπως όλοι οι άλλοι».

Μπορείτε να το δείτε μόνο μέσω YouTube:

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin