Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας Σάββατο 30/7/2022, σε τι εστιάζουμε.

Μετρημένα θα είναι τα λόγια μας σήμερα…

Η επιθυμίας μας να χαρούμε και να εκφράσουμε με ενθουσιασμό, στον σύντροφο και στα αγαπημένα μας πρόσωπα, που μας ωθεί η όψη συνόδου της Σελήνης με τον Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα, θα συναντήσει την σκόπελο της όψης αντίθεσης που σχηματίζει με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, μας  να μετρήσουμε τα λόγια μας και να κρατήσουμε τις αποστάσεις μας, από φόβο μην πληγωθούμε.

Μετά το μεσημέρι, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό να μεγεθύνει τις συναισθηματικές μας ανασφάλειες.

Το βράδυ η διάθεση μας θα αρχίσει να αλλάζει, καθώς η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου, θα μας βοηθήσει να δούμε τις καταστάσεις και τις συμπεριφορές των δικών μας ανθρώπων, απαλλαγμένοι από συναισθηματισμούς, και να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή σε λεπτομέρειες, που πιθανόν τις προηγούμενες ημέρες να μην δίναμε.

Επιφυλακτικοί και απόμακροι με τους συνεργάτες και τους αγαπημένους τους θα είναι σήμερα οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι). Ανάγκη να νιώσουν ότι τους αγαπούν και τους προσέχουν θα έχουν σήμερα οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Ενώ συναισθηματικά πιεσμένοι θα αισθανθούν το βράδυ οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Photo cover:pixabay.com/sasint/adult

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin