Τι κάνει μία γυναίκα για να κερδίσει και πάλι τον πρώην της

Όταν μια γυναίκα εξακολουθεί να έχει συναισθήματα για τον πρώην σύντροφό της, μπορεί να το δείξει με διάφορους τρόπους. Μερικές φορές παίρνει το χρόνο της για να βεβαιωθεί ότι παίρνει τις σωστές αποφάσεις.

Ωστόσο, τα σημάδια που αποδεικνύουν ότι θέλει να βρει τον σύντροφό της είναι τα εξής:

– Κρατάει επαφή με τον πρώην της

Εάν μια γυναίκα συνεχίσει να στέλνει μηνύματα στον πρώην της και να συνομιλεί μαζί του, μπορεί να μην είναι έτοιμη να προχωρήσει. Για να ξεχάσετε έναν πρώην, είναι απαραίτητο να απομακρυνθείτε και να κόψετε τους δεσμούς. Ωστόσο, μερικές φορές συμβαίνει κάποιες γυναίκες να συνεχίσουν να μιλούν με τον πρώην τους από συνήθεια ή επειδή ένας ξαφνικός χωρισμός θα μπορούσε να είναι δύσκολος.

– Ρωτάει τους φίλους της για αυτήν

Αν μια γυναίκα συνεχίζει να ακούει από τον πρώην της, κάνοντας ερωτήσεις στους φίλους της ή/και στην οικογένειά της, είναι γιατί προφανώς δεν θέλει να τον ξεχάσει. Ενδιαφέρεται για εκείνον και μάλλον προσπαθεί να μάθει αν έχει καταφέρει να γυρίσει σελίδα με το μέρος της.

– Μιλάει για τις ευχάριστες στιγμές που περάσαμε μαζί

Αν κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με τον πρώην της, μια γυναίκα ξυπνά χαρούμενες αναμνήσεις που περάσαμε μαζί, προσπαθεί να τον κάνει να νοσταλγήσει και να τον κάνει να συνειδητοποιήσει την ολοκλήρωση που του έδωσε η σχέση.

– Προσπαθεί να του ξεσηκώσει τη ζήλια

Μερικές γυναίκες επιλέγουν να τραβήξουν την προσοχή του πρώην τους εξάπτοντας τη  ζήλια τους . Μετά τον χωρισμό, επιλέγουν να συγκεντρωθούν χωρίς καθυστέρηση και να μοιραστούν αυτή τη νέα σχέση με τα αγαπημένα τους πρόσωπα ή στα κοινωνικά δίκτυα. Μάλλον προσπαθούν να κάνουν τον πρώην τους να αντιδράσει κάνοντας τον να συνειδητοποιήσει τι έχασε.

– Εκφράζει τα συναισθήματά της

Πιο συγκεκριμένα, μια γυναίκα μπορεί να αποφασίσει να παίξει το χαρτί της στο τραπέζι και να δηλώσει την αγάπη της για τον πρώην της.

Photo cover:pixabay.com/Inactive account – ID 3194556/couple

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin