Οίκος Sotheby’s: Άφαντα 45 διαμάντια αξίας 4 εκατομμυρίων δολαρίων

Ιδιοκτήτης των διαμαντιών είναι η εταιρεία Jadelle Jewelry and Diamonds του Beverly Hills, της οποίας επικεφαλής είναι ο Jona Rechnitz, ιδιαίτερα γνωστός στους κύκλους διασημοτήτων της Νέας Υόρκης και του Χόλιγουντ
Ό,τι αφορά την υπογραφή σας συνιστά ιδιαίτερη προσοχή. Αυτό είναι το δίδαγμα που προκύπτει από την περίπλοκη δίκη, στην οποία ενεπλάκη ο Οίκος Sotheby’s και αφορά 45 κίτρινα διαμάντια.

Ειδικότερα, όπως έκρινε το αρμόδιο δικαστήριο νωρίτερα μέσα στο μήνα, ο οίκος ενδέχεται να φέρει ευθύνη για την εξαφάνιση διαμαντιών αξίας 4 εκατ. δολαρίων, καθώς τα έδωσε σε ένα άτομο αγνώστων στοιχείων.

Όπως προκύπτει από την αγωγή, η αμερικανική εταιρεία M&L Financial έδωσε τα διαμάντια στον οίκο Sotheby’s για εκτίμηση τον Απρίλιο του 2019.

Μερικούς μήνες αργότερα, όπως υποστηρίζει η ίδια η εταιρεία, ο Sotheby’s ενημέρωσε ότι είχε δώσει τα διαμάντια σε έναν φερόμενο εκπρόσωπο της M&L Financial. Ο τελευταίος ισχυρίστηκε ότι είχε ενεχυριάσει τα διαμάντια ως εγγύηση δανείου.

Έκτοτε, τα διαμάντια έχουν εξαφανιστεί.

Ιδιοκτήτης των διαμαντιών είναι η εταιρεία Jadelle Jewelry and Diamonds του Beverly Hills, της οποίας επικεφαλής είναι ο Jona Rechnitz, ιδιαίτερα γνωστός στους κύκλους διασημοτήτων της Νέας Υόρκης και του Χόλιγουντ.
Τα κοσμήματα της Jadelle έχουν φορεθεί από μία σειρά από διασημότητες, συμπεριλαμβανομένης της Kim Kardashian, η οποία έχει φωτογραφηθεί με διαμάντια της εταιρείας.

Πηγή: newmoney.gr

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα