Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας Κυριακή 31/7/2022, σε τι εστιάζουμε.

Με την αίσθηση ότι κάτι τελειώνει θα ξεκινήσουμε την ημέρα μας σήμερα….

Το σημερινό μας ξύπνημα, δεν θα μας βρει με την καλύτερη διάθεση, έστω και αν κάποιοι ήδη βρίσκονται στον προορισμό των διακοπών τους ή ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για να φύγουν. Αιτία για αυτή τη μικρή θλίψη, είναι η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, η οποία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία με τον σύντροφο ή τους αγαπημένους μας, με αποτέλεσμα κάποιες συζητήσεις να οδηγηθούν σε αδιέξοδο. Ενώ, μπορεί να υπάρχουν και καθυστερήσεις στα μέσα μαζικής μεταφοράς οι οποίες να μας εκνευρίσουν.

Μετά το μεσημέρι, η κατάσταση θα αρχίσει σταδιακά να εξομαλύνεται και το χαμόγελο και η καλή μας διάθεση να επιστρέφουν, ωστόσο, θα υπάρχουν στιγμές που θα αναλωνόμαστε σε ασήμαντες λεπτομέρειες, χάνοντας ουσιαστικά την ουσία της στιγμής.

Το βράδυ, θα ξαναβρούμε τον καλό μας εαυτό και κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, θα μας ωθήσει να αφήσουμε για λίγο τον τετράγωνο τρόπο σκέψης και να δείξουμε στον σύντροφο μας τις κρυμμένες μας ευαισθησίες.

Τα λόγια τους,  ώστε να μην φτάσουν σε αδιέξοδες καταστάσεις, θα πρέπει να προσέχουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι). Στις λεπτομέρειες θα εστιάσουν την προσοχή τους οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς). Ενώ πιο ευχάριστη θα είναι η σημερινή ημέρα για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι)

Photo cover:pixabay.com/mohamed_hassan/yoga

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin