Τζούλια Αλεξανδράτου

Τζούλια Αλεξανδράτου: Η πρώτη ανάρτηση με μαγιό ως εγκυμονούσα (φωτό)

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, η Τζούλια Αλεξανδράτου τοποθετήθηκε για τα αρνητικά σχόλια που ειπώθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα σε story που ανέβασε το βράδυ της Τετάρτης, η ίδια απάντησε για δεύτερη φορά στα κακόβουλα σχόλια γράφοντας χαρακτηριστικά: «Θα πάθετε τίποτα από τη χολέρα που βγάζετε. Να πάτε σε κανέναν γιατρό να καθαρίσετε την ψυχή σας ζώα. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!».

Επιπλέον το πρώην μοντέλο ανέβασε φωτογραφία από τον υπέρηχο, ενώ ζήτησε βοήθεια από τους διαδικτυακούς της φίλους, καθώς όπως έγραψε: «η εγκυμοσύνη δεν αντέχεται», μιας και η ίδια απ’ ότι φαίνεται έχει συμπτώματα, αφού όπως αποκάλυψε είναι «άρρωστη όλη μέρα».

Τέλος, να αναφέρουμε πως η Τζούλια Αλεξανδράτου κοινοποίησε ένα instastory που αποκάλυψε πως αυτή είναι η τρίτη εγκυμοσύνη. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Παρεμπιπτόντως αυτή είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη. Έχω μιλήσει για τις 2 προηγούμενες εγκυμοσύνες μου στο παρελθόν. Δεν ξέρετε τίποτα για τη ζωή μου. Και έτσι θέλω να μείνει αυτό. Παρακαλώ κοιτάξτε τη ζωή σας και τη δουλειά σας. Ευχαριστώ».

Σχετικά Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα