Ζώδιο: Τρίγωνο Ήλιου – Aνάδρομου Δία, Η τύχη είναι ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας

Με το δεξί θα κάνει την είσοδο του ο Αύγουστος, ένας μήνας με πολλές έντονες στιγμές και ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στο ξεκίνημα του όμως θα μας δώσει ένα μεγάλο δώρο, αυτό που δεν είναι άλλο από το άγγιγμα της τύχης, γι’ αυτό και πρέπει να έχουμε τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά, ώστε να δεχτούμε απλόχερα τα δώρα της. Την 01/08 ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα θα σχηματίσει, μια από τις πιο τυχερές όψεις της χρονιάς, όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού (08ο 42’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Δία η τύχη θα είναι με το μέρος , σε επαγγελματικό επίπεδο θα μας  εμφανισθούν σημαντικές ευκαιρίες τις οποίες πρέπει να αποδεχτούμε με χαρά, καθώς θα ανοίξουν τον δρόμο προς την επιτυχία .  Ενώ θα έχουμε την  δυνατότητα να δώσουμε οριστικές λύσεις σε  υποθέσεις οι οποίες είναι σε εκκρεμότητα εδώ και καιρό και μέχρι τώρα δυσκολευόμασταν να τακτοποιήσουμε.

Από  την άλλη πλευρά, θα έχουμε και τυχερές γνωριμίες  οι οποίες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα μας ή θα γνωρίσουμε ανθρώπους που βρίσκονται σε σημαντικές θέσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η όψη θα μας χαρίσει λάμψη, θα μας βοηθήσει να αποκαταστήσουμε τις σχέσεις με τον σύντροφο μας ή  να γνωρίσουμε ένα άτομο, το οποίο θα μας βοηθήσει να αφήσουμε πίσω μας τις δύσκολες στιγμές που περάσαμε στο παρελθόν στην προσωπική μας ζωή και να κάνουμε όνειρα για το μέλλον.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Δία θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια της  Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί προς τα τέλη του 1ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ιδιαίτερα για τους Λέοντες που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, η τύχη θα είναι με το μέρος τους σε όλη την γενέθλια χρονιά τους, γι’ αυτό και θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιασθούν. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού, υπόσχεται ότι θα φέρει, επιτέλους,  στην ζωή τους την πολυπόθητη προσωπική ευτυχία και την επαγγελματική επιτυχία. Για να πετύχουν τα όνειρα τους, θα πρέπει να έχουν τα μάτια και τα αυτιά τους ανοιχτά και να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιασθούν,  αφήνοντας πάνω από όλα πίσω τους, τους ενδοιασμούς και να κάνουν να ακολουθήσουν τις φιλοδοξίες τους , όσο μεγάλες και τολμηρές και αν φαίνονται στα μάτια των άλλων. Σε προσωπικό επίπεδο, ήρθε η στιγμή θα ζήσουν  ευτυχισμένοι  στην ερωτική τους ζωή.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού, θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην ψυχολογική τους διάθεση, αφού θα τους βοηθήσει να ξαναβρούν την αυτοκυριαρχία τους, να βρουν εύκολες λύσεις στις οικονομικές τους υποθέσεις, αλλά και να προχωρήσουν σε ιδιαίτερα τυχερές  οικονομικές συνεργασίες τις οποίες όμως θα πρέπει να κρατήσουν για λίγο καιρό μυστικές. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, ένας έρωτας θα εισβάλει στην ζωή τους και θα τους αναστατώσει ευχάριστα.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού, υπόσχεται ότι θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν σε τυχερές γνωριμίες και να  γνωρίσουν σημαντικά πρόσωπα μέσα από το φιλικό και κοινωνικό τους κύκλο, τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική τους πορεία και μελλοντική καταξίωση. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έχουν μια τυχερή γνωριμία σε ένα φιλικό κάλεσμα, η οποία θα γίνει  μια ευτυχισμένη σχέση ζωής.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού , θα βοηθήσει να αναδειχτούν στην δουλειά τους όχι μόνο για εργατικότητα και τον καλό τους χαρακτήρα, αλλά κυρίως για την ικανότητα τους να  βρίσκουν εύκολα λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν, ενώ παράλληλα,  μια επιτυχημένη οικονομική συνεργασία θα τους δώσει την ώθηση που χρειάζονται για να κάνουν τα επόμενα βήματα στην καριέρα τους. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, οι δεσμευμένοι θα δουν την σχέση τους και πάλι να ανθίζει, ενώ για τους αδέσμευτους είναι πιθανόν ο έρωτας να βρίσκετε μέσα στο χώρο της δουλειάς τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

Photo cover:pixabay.com/sasint/adult

Πηγή:oroskopos.tv

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin