Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας Δευτέρα 1/8/2022, σε τι εστιάζουμε.

Την τύχη με το μέρος μας θα έχουμε σήμερα…

Με πολλές υποσχέσεις θα ξεκινήσει ο Αύγουστος, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, θα μας ωθήσει να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τις γκρίνιες, και να απολαύσουμε κάθε μας στιγμή, είτε είμαστε στην δουλειά μας, είτε είμαστε διακοπές.

Λίγο αργότερα, οι διαδοχικές όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Άρη και τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, να πάρουμε άμεσες αποφάσεις, ενώ παράλληλα, κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης με τον σύντροφο μας θα υποστηρίξουμε με ιδιαίτερο πάθος τις απόψεις μας. Από την άλλη πλευρά, όσοι από εμάς δεν βρισκόμαστε σε διακοπές, θα καταφέρουμε να βρούμε έξυπνους τρόπους για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στην δουλειά μας.

Όπου όμως και αν βρισκόμαστε, η τύχη θα έρθει και θα μας χτυπήσει την πόρτα, αφού κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού, αρκετοί από εμάς θα έχουν σημαντικές ευκαιρίες στην δουλειά τους, ενώ άλλοι θα έχουν τυχερές γνωριμίες οι οποίες θα αλλάξουν μελλοντικά την πορεία της ζωής τους.

Την τύχη με το μέρους τους θα έχουν τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες). Ιδιαίτερα ευχάριστη θα είναι η σημερινή ημέρα για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους). Ενδιαφέρουσες συζητήσεις με φίλους θα έχουν τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς). Ενώ, πολλές υποχρεώσεις στην δουλειά τους θα έχουν τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι).

Photo cover:pixabay.com/croisy/hd

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin