Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ τσακώνονται κρυφά με τις πριγκίπισσες Ευγενία και Βεατρίκη- Τι συμβαίνει

Η πριγκίπισσα Ευγενία, πρώτη και αγαπημένη (μέχρι πρότινος) ξαδέρφη του Πρίγκιπα Ουίλιαμ όπως και η αδερφή της πριγκίπισσα Βεατρίκη, τσακώνονται κρυφά όπως αναφέρουν οι πηγές με τους Cambridges…

Μια νέα «βασιλική διαμάχη» έρχεται να κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας του πρίγκιπα Χάρι και του πρίγκιπα Γουίλιαμ. Σύμφωνα με το The Express, η πριγκίπισσα Ευγενία (Eugenie) και η αδερφή της πριγκίπισσα Βεατρίκη (Beatrice) έχουν κάποια συνεχή ένταση με τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton – και σε αυτό το σημείο όπως αναφέρουν οι πηγές «παλεύουν να παραμείνουν εγκάρδια».

Λοιπόν… ποιο είναι το θέμα; Σύμφωνα με τον βασιλικό εμπειρογνώμονα Neil Sean, μέσω του The Express, η Beatrice και η Eugenie έχουν προβλήματα με τα σχέδια του William για τη βασιλική οικογένεια και προφανώς θέλουν ο (ντροπιασμένος) πατέρας τους Πρίγκιπας Andrew (που του αφαιρέθηκαν οι τίτλοι) να επιστρέψει στη δημόσια ζωή κάποια στιγμή.

«Υπάρχει μια μεγάλη ιστορία στη βασιλική οικογένεια που έχει παραμείνει στο ραντάρ σε μεγάλο βαθμό και έχει να κάνει με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, τη δούκισσα του Κέιμπριτζ και τον πατέρα του Ουίλιαμ, πρίγκιπα Κάρολο», είπε ο Νιλ. “Σύμφωνα με πολύ καλές πηγές, οι πριγκίπισσες Eugenie και Beatrice φαινομενικά αγωνίζονται να διατηρήσουν την εγκάρδια σχέση τους με τον πρίγκιπα William, την Catherine και τον Charles. Προέρχεται από τη συμφωνία που οργάνωσαν ο William, η βασίλισσα και ο πρίγκιπας Κάρολος για την απομάκρυνση του πατέρα τους Πρίγκιπα Andrew από τα βασιλικά καθήκοντα μετά τα σκάνδαλα που έχει ανακατευτεί το όνομά του τα τελευταία χρόνια».

Προφανώς, το «ξεπάγωμα» της έντασης μεταξύ των Γιορκς και των Κέμπριτζ ήταν «δύσκολο» και ο Νιλ σημειώνει ότι «ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο Κάρολος το κάνουν αυτό προς όφελος της μοναρχίας. Διαβάζουν τη διάθεση του κοινού, που λέει ότι ο Άντριου πρέπει να αποσυρθεί οριστικά από τη δημόσια ζωή. Αλλά ο Άντριου θέλει να κάνει μια επιστροφή που πιστεύει ότι θα μπορούσε να επιτευχθεί με τις κόρες του να κάνουν φιλανθρωπικό έργο».

Ο πρίγκιπας Κάρολος θέλει μια ισχυρή μοναρχία όταν είναι βασιλιάς (όπως και ο Γουίλς), και προφανώς αυτό σημαίνει ότι η πριγκίπισσα Ευγενία και η πριγκίπισσα Βεατρίκη δεν θα έχουν τους πιο επίσημους ρόλους που επιθυμούν.
«Σύμφωνα με αυτή την καλή πηγή, φαίνεται ότι ο William, η Catherine και ο Charles βρίσκονται σε ένταση με τις πριγκίπισσες», είπε ο Neil. «Προχωρώντας, αυτό θα μπορούσε να είναι πράγματι πολύ δύσκολο επειδή έχουν διατηρήσει πολύ στενές σχέσεις με τη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι».

Πάνω από όλα αυτά, υπενθυμίζουμε ότι τα πράγματα ήταν ήδη λίγο άβολα μεταξύ της Eugenie και των Cambridges επειδή και οι δύο ήθελαν να μετακομίσουν στο ίδιο σπίτι (Adelaide Cottage). Ωστόσο, ο Γουίλς και η Κέιτ θα έχουν προτεραιότητα λόγω της ιδιότητάς του ως μελλοντικοί βασιλιάδες.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα