Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας Τρίτη 2/8/2022, σε τι εστιάζουμε.

Η εξέλιξη στην ζωή μας έρχεται από τις αλλαγές…

Η σημερινή ημέρα, έχει έντονο το στοιχείο της ανατροπής, και αυτό είναι κάτι που θα καταλάβουμε πολύ καλά όλοι μας, ανάλογα με τον τομέα που μας επηρεάζει. Αίτια για την αλλαγή πορείας στην ζωή μας, που για να γίνει πιο ήρεμα καλό είναι να την έχουμε προετοιμάσει ή να μην αντισταθούμε στις νέες συνθήκες, είναι η όψη συνόδου που θα σχηματίσει νωρίς το πρωί ο Άρης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, και στόχο έχει να αλλάξει το σύστημα αξιών μας, να αφήσουμε πίσω μας παλιές συνήθειες και ότι στην ζωή μας δεν μπορεί να εξελιχθεί.

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού, θα μας βοηθήσει να εστιάσουμε την προσοχή μας στις προσωπικές, φιλικές και διαπροσωπικές μας σχέσεις, από τις οποίες είναι πιο δύσκολο να φύγουμε.

Η ζωή όμως αγαπάει τις ανατροπές, έτσι η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, μας υπόσχεται ξαφνικές αλλαγές στην  ερωτική μας ζωή και κεραυνοβόλους καλοκαιρινούς έρωτες, οι οποίοι θα μας βοηθήσουν να ξαναδούμε την φωτεινή και αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Ξαφνικές ανατροπές θα έχουν στην ζωή τους οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι). Τα έξοδα τους θα πρέπει να προσέξουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Ενώ αρκετό άγχος θα έχουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Photo cover:pixabay.com/Tho-Ge/kite

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα