Ο Άγγελος Μπράτης συστήνει για πρώτη φορά τον σύντροφό του (φωτό)

Ο Άγγελος Μπράτης είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει.

Ο Έλληνας σχεδιαστής και πρώην κριτής του GNTM είναι σε σχέση με τον σκηνοθέτη Σαράντο Γεώργιο Ζερβουλάκο και για πρώτη φορά εμφανίστηκαν μαζί τηλεοπτικά στο επεισόδιο της ταξιδιωτικής εκπομπής «Life is a beach», το οποίο προβλήθηκε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Star.

Ο γνωστός σχεδιαστής και πρώην κριτής του GNTM είχε μιλήσει πρόσφατα για τον σύντροφό του σε συνέντευξή του στο Πρωινό.

«Είμαι σε σχέση. Φτάνει; Αυτό! Δεν είναι η πρώτη μου σχέση. Είναι η τρίτη μου σχέση. Είμαι πιστός στη ζωή μου, πιστός άνθρωπος. Η πρώτη μου σχέση διήρκησε δέκα χρόνια. Μια απόφαση ζωής δεν είναι αυθόρμητη, είμαι πολύ αναλυτικός στο μυαλό μου. Όταν βλέπεις ότι τα πράγματα τα έχεις εξαντλήσει πρέπει να βάλεις και το συναίσθημα. Ερωτεύομαι παράφορα. Με έλκει η ανθρωπιά και η καλοσύνη. Θέλω να είμαι φίλος και ίσος, χωρίς καμία κριτική και ανταγωνισμούς», ανέφερε αρχικά ο Άγγελος Μπράτης.

Και συμπλήρωσε: «Αν είναι να είμαι με κάποιον είναι επειδή θέλω να περνάω ωραία. Τα απλά με ενδιαφέρουν. Δεν έχω σκεφτεί για γάμο και οικογένεια. Θα με ενδιέφερε πολύ να είναι όλα ίσα σε αυτήν την κοινωνία. Οι άνθρωποι να έχουν πραγματικά ίσα δικαιώματα και όχι μόνο ίσες υποχρεώσεις».

Πλέον ο Αγγελος Μπράτης ένιωσε έτοιμος να συστήσει τον σύντροφό του ενώ φωτογραφίες από τα παρασκήνια της εκπομπής είχε δημοσιεύσει ο φωτογράφος και φίλος τους, Πάνος Μιχαήλ. «Αν με διαλέξεις μια φορά θα ζήσεις χίλια χρόνια κι αν με διαλέξεις δυο και τρεις θα έχουμε ζωή αιώνια}Επειδή τα αγαπάω πολύ αυτά τα δυο υπέρταλαντούχα αγόρια και επειδή δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στον κόσμο από ένα ερωτευμένο ζευγάρι ( το πιο αναπάντεχο της πόλης 😎) χαρείτε κι εσείς μαζί τους την μόνη εμπράγματη ουτοπία: τον έρωτα.», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής τους.

Σχετικά άρθρα

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα