Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας Τετάρτη 3/8/2022, σε τι εστιάζουμε.

Τις όμορφες πλευρές της ζωής θέλουμε να απολαύσουμε σήμερα….

 Με την επιθυμία, να αφήσουμε για λίγο την ρουτίνα της καθημερινότητας και να ασχοληθούμε μόνο με ότι μας γεμίζει χαρά θα ξεκινήσουμε την ημέρα μας σήμερα. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού θα είναι η αιτία που θα είμαστε πιο χαλαροί και θα αφήσουμε, για λίγες ώρες τουλάχιστον, τα πράγματα στην τύχη τους.

Κυρίαρχο ρόλο στην ζωή μας σήμερα θα παίξει ο έρωτας. Λίγο πριν το μεσημέρι, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα κάνει την ατμόσφαιρα γύρω μας έντονα ερωτική. Στους δεσμευμένους δίνει την υπόσχεση ότι θα επαναφέρει τον ερωτισμό στην σχέση τους, ενώ στους αδέσμευτους, ένα καλοκαιρινό έρωτα στον οποίο θα κυριαρχεί το συναίσθημα.

Το βράδυ η κατάσταση θα είναι λιγάκι διαφορετική, αφού εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, είναι πιθανό μια λέξη του συντρόφου μας να μας επηρεάσει, καθώς θα αγγίξει τις πιο ευαίσθητες χορδές μας.

Έντονα συναισθηματική θα είναι η σημερινή ημέρα για τους εκπροσώπους τους Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους). Σημαντικές θα είναι οι αλλαγές στην ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους). Ενώ, τις εκκρεμότητες τους θα προσπαθήσουν να τακτοποιήσουν στην δουλειά τους οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Photo cover:pixabay.com/StockSnap/kid

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin