Έλβις Πρίσλεϊ: Σε δημοπρασία η «χαμένη» συλλογή κοσμημάτων του

Οι ειδικοί και οι ιστορικοί του Έλβις Πρίσλεϊ γνωρίζουν εδώ και καιρό για μια συλλογή κοσμημάτων που ο τραγουδιστής είχε δώσει στον μάνατζέρ του, τον συνταγματάρχη Τομ Πάρκερ.

Ο οίκος δημοπρασιών συγκεντρώνει τη «χαμένη» συλλογή κοσμημάτων του Έλβις Πρίσλεϊ
με 200 αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων χρυσών δαχτυλιδιών, μανικετόκουμπα, ρολόγια και αλυσίδες, που θα βγουν σε δημοπρασία στις 27 Αυγούστου.

Τόσο οι συλλέκτες όσο και οι θαυμαστές έχουν περάσει δεκαετίες αναζητώντας αντικείμενα, τα οποία θεωρούνταν ότι είχαν χαθεί. Χάρη στην Brigitte Kruse, ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλο της GWS Auctions, η οποία βρήκε και συναρμολόγησε τα κομμάτια, μπορούν πλέον να τα δει κανείς μαζί για πρώτη φορά.

Διακόσια αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων χρυσών δαχτυλιδιών, μανικετόκουμπα, ρολόγια και αλυσίδες, θα βγουν σε δημοπρασία στις 27 Αυγούστου. Περιλαμβάνεται επίσης η κιθάρα που έπαιξε ο Πρίσλεϊ κατά τη διάσημη τηλεοπτική του ειδική «επιστροφή» το 1968.

Η πρώην σύζυγος του, Πρισίλα, δούλεψε με τον Κρουζ στη συλλογή, αν και η Πρισίλα δεν κατέχει κανένα κομμάτι.

“Λοιπόν, σίγουρα φέρνει αναμνήσεις”, είπε η Πρισίλα Πρίσλεϊ στο Reuters .
Πρόσθεσε ότι ήταν ένα αστείο με τον πρώην σύζυγό της ότι αγόραζε ή παρήγγειλε συνεχώς κοσμήματα για τον Parker επειδή ο διευθυντής είχε ήδη ό,τι χρειαζόταν και οι Presley δεν ήξεραν τι άλλο να του αγοράσουν.

Η Priscilla Presley είπε ότι ένιωθε προστατευτική για τα αντικείμενα επειδή σχεδίασε μερικά από αυτά, συμπεριλαμβανομένων τεχνουργημάτων με το λογότυπο για τους TCB Band, τους μουσικούς που αποτέλεσαν το βασικό τμήμα του ρυθμού της μπάντας του Presley στα τελευταία του χρόνια. Το “TCB” αντιπροσώπευε το “φροντίζοντας τις επιχειρήσεις”, μια αγαπημένη έκφραση του Presley.

Η Priscilla Presley υποστήριξε τη δημοπρασία εν μέρει επειδή είχε βαρεθεί να βλέπει τόσα πολλά ψεύτικα αντικείμενα του Elvis προς πώληση.

«Υπάρχει τόσα πολλά προϊόντα εκεί έξω που δεν είναι καθόλου αυθεντικά και αυτό με ανησυχεί», είπε. «Θέλω να ξέρω σίγουρα ότι αυτό θα πάει σε κάποιον που θα το φροντίσει, θα το αγαπήσει».

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα