Επανασύνδεση για Θέμη Αδαμαντίδη και Βαρβάρα Κίρκη -Απέσυραν τις μηνύσεις, τι λέει ο Κούγιας

Ξανά μαζί είναι ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη που αποφάσισαν να κάνουν μια νέα αρχή.

Το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του και οι μηνύσεις αποσύρθηκαν, σχεδόν έναν μήνα μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό.

Στη συναυλία που έδωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης στις 30 Ιουλίου στο Λουτράκι το «παρών» έδωσε και η Βαρβάρα Κίρκη. Εκείνος μάλιστα της αφιέρωσε το τραγούδι «Μετάνιωσες» του Στέλιου Καζαντζίδη.

Σε ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης του Θέμη Αδαμαντίδη στην υπόθεση για βίαιη συμπεριφορά κατά της συντρόφου του, αναφέρει πως οι σχέσεις μεταξύ των δυο αντιδίκων έχουν εξομαλυνθεί πλήρως.

Ωστόσο ο κ. Κούγιας τονίζει πως τα όσα δήλωσε ο συνήγορος της Βαρβάρας Κίρκη, ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε συγγνώμη, είναι άκαιρα, καθώς δεν έγινε κάτι τέτοιο, αφού ο πελάτης του δεν είχε κάνει τίποτα παράνομο.

Η ανακοίνωση Κούγια

Πληροφορήθηκα κάποιες άκαιρες δηλώσεις του δικηγόρου της κυρίας, η οποία ισχυρίστηκε ότι δήθεν την κακοποίησε λεκτικά και σωματικά ο εντολέας μου Θέμης Αδαμαντίδης, με τις οποίες ισχυρίστηκε ότι δήθεν ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του και κατόπιν αυτού η υπόθεση οδηγείται σε εξωδικαστική διευθέτηση.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το αδίκημα, για το οποίο έχει παραπεμφθεί στα δικαστήρια ο Θέμης Αδαμαντίδης, διώκεται αυτεπαγγέλτως και δυστυχώς το Δικαστήριο θα γίνει οπωσδήποτε. Η πραγματικότητα είναι, όπως με ενημέρωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης, ότι οι σχέσεις μεταξύ των δυο αντιδίκων έχουν εξομαλυνθεί πλήρως, αλλά ότι ουδέποτε ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε για την οιανδήποτε συμπεριφορά του συγγνώμη, αφού ουδέν παράνομο διέπραξε.

Καλό θα είναι αυτή να είναι η τελευταία δημόσια δήλωση οιουδήποτε και από τα δυο μέρη, ειδικά εμείς οι δικηγόροι να μην κάνουμε καμία τοποθέτηση για την υπόθεση και να βοηθήσουμε στην οριστική επίλυση της διαφοράς που θα είναι και η μόνη ουσιαστική και πραγματικά αποτελεσματική συμμετοχή μας στην υπόθεση, βοηθώντας τους εντολείς μας να ζήσουν από τούδε ειρηνικά και αγαπημένοι.

Διαβάστε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα