Πισπιρίγκου: Μήνυση κατά του διευθυντή ΜΕΘ του Νοσοκομείου Πατρών από τη μητέρα και την αδελφή της -Τι απαντά ο ίδιος

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του γιατρού Ανδρέα Ηλιάδη κατέθεσε το πρωί της Τετάρτης η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου, με τον ίδιο να απαντά.

Συγκεκριμένα, η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου βρέθηκαν στα δικαστήρια της Πάτρας το πρωί της Τετάρτης προκειμένου να καταθέσουν αυτοπροσώπως τη μήνυση σε βάρος του διευθυντή ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, Ανδρέα Ηλιάδη.

Αφορμή για τη μήνυση αυτή στάθηκαν δημόσιες δηλώσεις του γιατρού πως η οικογένεια -και ειδικότερα οι παππούδες του παιδιού- δεν επισκεπτόταν την 9χρονη Τζωρτζίνα, το διάστημα που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου του Ρίου.

Μιλώντας στον Alpha, ο γιατρός απάντησε στην οικογένεια που συντάχθηκε από τον δικηγόρο της οικογένειας Όθωνα Παπαδόπουλο, και την οποία υπογράφουν η μητέρα της 33χρονης, Δήμητρα, η μητέρα της Ελένη, ο πατριός και θείος της.

«Εγώ έκανα το καθήκον μου. Στάθηκα με όλη μου την δύναμη δίπλα στην Τζωρτζίνα και την κράτησα στην ζωή μαζί με την ομάδα μου, όταν το παιδί πολεμούσε διασωληνωμένο για την ζωή του, για έναν ολόκληρο μήνα στην ΜΕΘ Παίδων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ηλιάδης.

«Εμείς -και οι δύο οικογένειες- ήμασταν κάτω στο γρασίδι, αφού ο κ. Ηλιάδης μας έδιωχνε από πάνω και μας έλεγε, ότι εκεί δεν είναι πανηγύρι να κάθεστε όλοι απέξω», είναι ο βασικός ισχυρισμός της οικογένειας Πισπιρίγκου, όπως είχε αποκαλύψει το ίδιο μέσο.

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα