Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας Παρασκευή 5/8/2022, σε τι εστιάζουμε.

Αντιφατικά συναισθήματα θα μας γεμίσει η σημερινή ημέρα…

Έντονα συναισθηματική θα είναι από νωρίς το πρωί η σημερινή ημέρα. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού, θα ενισχύσει την παρατηρητικότητα μας, ενώ παράλληλα θα μας ωθήσει να θωρακίσουμε τον εαυτό μας, καν  να μην δείξουμε τις αδυναμίες μας στους συναδέλφους και στον σύντροφο μας, τις οποίες θα μπορούσαν κάποια στιγμή να εκμεταλλευτούν.

Το μεσημέρι, κάτω από την επιρροή της  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ήλιο από το ζώδιο του Λέοντα, είναι πιθανό να υπάρξουν κάποια μικρά εμπόδια και καθυστερήσεις της τελευταίας στιγμής, από κάποιους συναδέλφους, στην δουλειά μας οι οποίες θα μας εκνευρίσουν.

Μέχρι το βράδυ, καλό είναι να βρούμε τρόπους για να διοχετεύσουμε και να εκτονώσουμε την ένταση της ημέρας, ώστε να αποφύγουμε τα νευρικά ξεσπάσματα, στα οποία μπορεί να μας παρασύρει η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου.

Αρκετή ένταση θα έχουν σήμερα οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι). Την γοητεία τους θα χρησιμοποιήσουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Ενώ, τις εκκρεμότητες τους θα προσπαθήσουν να τακτοποιήσουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Photo cover:pixabay.com/Peggy_Marco/dream

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin