Ιταλός αθλητής

Απίστευτο! Δεκαθλητής ξέχασε να βάλει εσώρουχο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και βγήκε έξω το μόριό του, ενώ έτρεχε (βίντεο)

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια κούρσας στον στίβο, όταν Ιταλός δακαθλητής αναγκάστηκε να επιβραδύνει, για να καλύψει τα γεννητικά του όργανα με τα χέρια του.

Συγκεκριμένα ο Alberto Nonino έτρεχε στα 400 μέτρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου U20 του 2022 στο Κάλι της Κολομβίας όταν του συνέβη το απίστευτο περιστατικό. Αν και ο 18χρονος Ιταλός ξεκίνησε δυναμικά, ξαφνικά φαίνεται να νιώθει ενοχλήσεις και να κοιτάζει κάτω για να ελέγξει το σορτσάκι του, όπου και συνειδητοποίησε πως είχε βγει το μόριό του έξω καθώς δεν είχε φορέσει εσώρουχο.

Αν και προς στιγμήν κατάφερε να… σώσει την κατάσταση και συνέχισε να τρέχει, το πρόβλημα επανήλθε και αναγκάστηκε και πάλι να επιβραδύνει και να βάλει τα χέρια του για να κρύψει τα γεννητικά του όργανα.

Έτσι, ο Ιταλός έμεινε πίσω – και πέρασε τη γραμμή του τερματισμού στην τελευταία θέση, με χρόνο 51,57 δευτερόλεπτα. Σύμφωνα με το World Athletics, το ατομικό του ρεκόρ στα 400 μέτρα είναι 51,12 δευτερόλεπτα.

«Τελευταία σειρά των 400 μέτρων στο δέκαθλο. Ο Ιταλός Αλμπέρτο Νονίνο στην πέμπτη λωρίδα ξεκινάει πολύ καλά, αλλά περνάει τη γραμμή τερματισμού τελευταίος. Είχε το @@@@@ του έξω, κυριολεκτικά», έγραψε ο δημοσιογράφος David Sanchez de Castro.

«Θέλω απλώς να σας μιλήσω λίγο για τη φασαρία που έχει γίνει στα blogs και γενικά στα social media’, ανέφερε στο story του στο Instagram. Έχω συνείδηση ότι προφανώς ήταν ατύχημα και θα ήθελα να σας πω ότι είμαι ενήμερος για τις αντιδράσεις και δεν χρειάζεται να μου στέλνετε τους συνδέσμους στα blogs εκεί έξω. Προσπαθώ να γελάσω με αυτό τώρα, αλλά αμέσως μετά ένιωσα απαίσια και είμαι ευγνώμων στους φίλους και την οικογένειά μου που με βοήθησαν να ξεπεράσω αυτό που συνέβη» ανέφερε ο αθλητής στο Instagram.

Σχετικά Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα