Η «μαμά του Στίφλερ» αποκαλύπτει: Με πόσους άντρες έκανε σεξ μετά το American Pie (βίντεο)

Για την επαγγελματική της πορεία μετά το ρόλο της στη ταινία American Pie του 1999, ως «μητέρα του Στίφλερ» μίλησε η Τζένιφερ Κούλιτζ, η οποία κάνει νέο comeback, μέσα από τη σειρά του Netflix, White Lotus.

Η γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιός σε συνέντευξή που παραχώρησε μίλησε για την αλλαγή στη ζωή της μετά το ρόλο της στην νεανική κωμωδία American Pie. «Ήταν τόσα τα θετικά από αυτόν τον ρόλο. Υπήρχαν 200 άτομα που δεν θα είχα κοιμηθεί μαζί τους αν δεν ήμουν στην ταινία», δήλωσε στο Variety, ενώ πρόσθεσε πως η προσοχή που έλαβε από την ταινία επεκτάθηκε γενικά στον χώρο. «Άνθρωποι που ποτέ δεν περίμενα να με γνωρίζουν, μου έκαναν προτάσεις για δουλειά», τόνισε.

«Δέκα χρόνια από τη ζωή μου στις οντισιόν, τίποτα από αυτά δεν συνέβαλε στο να πάρω τη δουλειά (σ.σ αναφέρεται στο white Lotus). Ο φόβος χάνεται όταν πλέον έχεις συνηθίσει να χάνεις. Υπάρχει μία ελευθερία σε αυτό», είπε η ηθοποιός.

Υπενθυμίζουμε πως στην ταινία American Pie του 1999 υποδύεται τη μητέρα ενός από τους πρωταγωνιστές, του «Στίφλερ», η οποία προσπαθεί να αποπλανήσει έναν συμμαθητή του, όπου και τα καταφέρνει. Η επιτυχημένη κωμωδία του 1999, απέφερε περισσότερα από 235 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, σύμφωνα με το Box Office.

Σχετικά Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin