Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας Σάββατο 6/8/2022, σε τι εστιάζουμε.

Το άγχος μπορεί να αποτελέσει αναβλητικό παράγοντα σήμερα….

Με περίεργη διάθεση θα ξεκινήσουμε την ημέρα μας σήμερα, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα είναι η αιτία που θα χάσουμε αρκετές φορές την ψυχραιμία μας, ιδιαίτερα όσοι ξεκινήσουν εκείνη την ώρα το ταξίδι προς τον τόπο των διακοπών τους, τα οποία στην συνέχεια μπορεί να τους οδηγήσουν και σε κυκλοθυμικά ξεσπάσματα.

Προς το μεσημέρι, η διάθεση μας θα αρχίσει σταδιακά να βελτιώνεται, και κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα μας βοηθήσει να χαλαρώσουμε και να αφεθούμε στην μαγεία της στιγμής.

Το χαμόγελο θα έρθει, και πάλι στα χείλη μας με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη το βράδυ. Η παρουσία της θα μας βοηθήσει να αφήσουμε για λίγο πίσω μας τα προβλήματα και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητα , και θα μας ωθήσει να το ρίξουμε λιγάκι έξω, να διασκεδάσουμε και να περάσουμε όμορφα μαζί με τους φίλους και τον αγαπημένο μας.

Τα κυκλοθυμικά τους ξεσπάσματα θα πρέπει να προσέξουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι). Πολύ όμορφα θα περάσουν μαζί με τους φίλους τους οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Ενώ, αρκετό άγχος θα έχουν στο ξεκίνημα της ημέρας οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Photo cover:pixabay.com/Engin_Akyurt/model

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα