κορίτσι χούλα χουπ

Σοκ: Οι τελευταίες στιγμές 9χρονης Βρετανής που έπαιζε με χούλα χουπ, πριν την σκοτώσουν (βίντεο)

Τις τελευταίες στιγμές για την άτυχη 9χρονη που δολοφονήθηκε έξω από το κατάστημα της μητέρας της, στη Βρετανία κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Συγκεκριμένα στις 28 Ιουλίου γύρω στις 6.20 μ.μ. η Lilia Valutyte δολοφονήθηκε άγρια στο Lincolnshire, όπου και έπαιζε με το 5χρονο αδερφάκι της. Μία κάμερα ασφαλείας κατέγραψε καρέ-καρέ την στιγμή που η άτυχη 9χρονη έπαιζε στο δρόμο με ένα χούλα χουπ και δέκα λεπτά αργότερα, έπεσε θύμα βάναυσης επίθεσης, καθώς μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου.

Στα πλάνα που ακολουθούν διακρίνονται αστυνομικοί να τρέχουν προς το μέρος του παιδιού, αλλά και διασώστες προκειμένου να δώσουν τις πρώτες βοήθειες, σε μία απεγνωσμένη προσπάθεια να το σώσουν.

Για την φονική επίθεση έχει κατηγορηθεί και προφυλακιστεί ο Λιθουανός Deividas Skebas, 22 ετών. Σύμφωνα με τη «Sun», μετά την τραγωδία, η οικογένεια του άτυχου κοριτσιού κρύβεται από φόβο.

Ένας οικογενειακός φίλος είπε ότι είναι «τόσο, τόσο ανήσυχοι». «Δεν κατάφεραν να μείνουν στο σπίτι. Ανησυχούν ότι όποιος το έκανε αυτό μπορεί να είναι ακόμα εκεί έξω. Ανησυχούν ότι μπορεί να γίνουν στόχος. Είναι τόσο απαίσιο -έχουν το αδύνατο καθήκον να προσπαθήσουν να συμβιβαστούν με την απώλεια της Λίλια. Μετά, αισθάνονται ότι πρέπει να προστατέψουν την άλλη μικρή τους κόρη» πρόσθεσε.

Σχετικά Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα