φωτιά

Tik Tok: Σάλος με βίντεο «influencer» που χορεύει μπροστά σε δάσος που καίγεται

Η εικόνα που παρουσιάζεται πολλές φορές στα social media δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και πολλοί είναι οι influencers, οι οποίοι αναφέρουν πως προβάλλουν μία πλευρά της καθημερινότητάς τους, χωρίς να σημαίνει πως όλα είναι ρόδινα.

Ωστόσο τι γίνεται στην περίπτωση, που ένας άνθρωπος για να αποκτήσει… followers και likes στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως στο Tik Tok ξεφεύγει, σε σημείο αυτό που επιλέγει να προβάλλει να μοιάζει τρομακτικό και επικίνδυνο. Μία τέτοια περίπτωση αποτέλεσε ένα βίντεο που ανέβασε μία κοπέλα στην Πορτογαλία, η οποία χορεύει στη βεράντα του σπιτιού της μπροστά από φωτιά που κατακαίει επικίνδυνα το δάσος που βρίσκεται λίγα μέτρα πίσω της.

@barbara_kkjkkk #viral #CapCut #fypシ @daniibom_ @laninhaa_iw ♬ som original – 🐮❤️

Όπως ήταν αναμενόμενο το βίντεο προκάλεσε την αντίδραση δεκάδων χρηστών, οι οποίοι το χαρακτηρίζουν «γελοίο», καθώς αποκαλύπτει ότι ένας χρήστης μπορεί να φτάσει στα άκρα για μερικά likes και δεν σέβεται ούτε τη φύση που καταστρέφεται.

«Έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο που δεν έχει σημασία αν υπάρχει φωτιά πίσω μας, το σημαντικό είναι να καταγράψουμε τον εαυτό μας να χορεύει και να το ανεβάσουμε, όλα για τα likes», αναφέρει χρήστης, ενώ ένας άλλος χρήστης σχολίασε: «Ντροπή σας! Διασκεδάζετε ενώ ο πλανήτης καίγεται!».

«Η φυσική επιλογή του Δαρβίνου θα πρέπει να ξεκινήσει με το Tik Tok. Βλέποντας αυτό, είμαστε καταδικασμένοι να σβήσουμε τους εαυτούς μας πριν από τη φωτιά» αναφέρεται σε σχόλιο στο Twitter για το βίντεο.

«Η συμπεριφορά αυτού του κοριτσιού είναι ένα σημάδι ότι κάτι (ή όλοι μας) πάει πολύ στραβά σε οικογενειακό, εκπαιδευτικό και κοινωνικό επίπεδο. Και είναι κρίμα, γιατί θα μπορούσαν να είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα αν είχε μάθει να σκέφτεται» αναφέρεται σε άλλο σχόλιο.

Σχετικά Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin