Έλτον Τζον

Έλτον Τζον: Οσα αποκαλύπτει στην αυτοβιογραφία του για τον Μάικλ Τζάκσον

Ο Sir Έλτον Τζον στην αυτοβιογραφία του “Me: Elton John” είναι αποκαλυπτικός και μεταξύ μιλά για τον Μάικλ Τζάκσον, περιγράφοντας την σχέση του με τα φάρμακα και τις ουσίες.

«Γνώριζα τον Μάικλ από τότε που ήταν 13 ή 14 ετών» γράφει ο Έλτον Τζον. «Ήταν το πιο αξιαγάπητο παιδί που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Όμως, με το πέρασμα του χρόνου άρχισε να αποτραβιέται από τον κόσμο και να αποφεύγει την πραγματικότητα, όπως έκανε ο Elvis» αναφέρει.

Μιλώντας στη συνέχεια για τη σχέση του Μάικλ Τζάκσον με τα φάρμακα και τις ουσίες που πιθανότητα οδήγησαν στον εθισμό, αναφέρει: «Ένας θεός ξέρει τι συνέβαινε στο κεφάλι του και ένα θεός ξέρει τι φάρμακα έπαιρνε, αλλά κάθε φορά που τον έβλεπα τα τελευταία χρόνια σκεφτόμουν ότι ο καημένος τα είχε χάσει εντελώς. Και δεν το λέω ελαφρά τη καρδία. Ήταν πραγματικά ψυχικά άρρωστος, ένας δυσάρεστος άνθρωπος».

Τον Ιανουάριο του ίδιου χρόνου το HBO έκανε το ντοκιμαντέρ Leaving Neverland το οποίο ερευνούσε τις σχέσεις του Τζάκσον με τα παιδιά και τον κατηγορούσε για σεξουαλική κακοποίησή τους. Παρότι ο ίδιος δεν παίρνει θέση μιλάει για την αδυναμία του Μάικλ στα παιδιά «για όποιους λόγους δεν μπορούσε καθόλου να κάνει παρέα με ενήλικες».

Σχετικά Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα