Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας Κυριακή 7/8/2022, σε τι εστιάζουμε.

Αντιφατικά συναισθήματα θα μας δημιουργηθούν σήμερα….

Με χαρούμενη διάθεση αλλά και τάσης φυγής από την ρουτίνα της καθημερινότητας θα ξεκινήσουμε την ημέρα μας σήμερα. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού, θα ενισχύσει την καλή μας διάθεση, και θα μας παρασύρει σε μικρές εξερευνήσεις.

Το μεσημέρι, θα περάσουμε όμορφα με τους φίλους μας, βγάζοντας στην επιφάνεια το μικρό παιδί που κρύβουμε μέσα μας, ενώ θα καταφέρουμε να βρεθούμε με μεγάλη ευκολία στο επίκεντρο της προσοχής με την θετική μας ενέργεια και το έξυπνο χιούμορ μας.

Το απόγευμα, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα μας βοηθήσει να δούμε τα πράγματα γύρω μας πιο όμορφα, και θα ωθήσει να βγάλουμε στην επιφάνεια την πιο ρομαντική και ευαίσθητη πλευρά μας, γεγονός που θα εκπλήξει ευχάριστα τον σύντροφο μας.

Το βράδυ όμως, τα πράγματα λιγάκι θα δυσκολέψουν, γι’ αυτό και είναι χρήσιμο να αποφύγουμε τις επικίνδυνες συζητήσεις, καθώς εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, το πιθανότερο είναι αυτές να οδηγηθούν σε αδιέξοδο.

Πολύ όμορφη θα είναι η σημερινή ημερά για τους Κριούς, τους Τοξότες, τους Καρκίνους και τους Ιχθύς. Τις επικίνδυνες συζητήσεις θα πρέπει να αποφύγουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι). Ενώ, ευχάριστες συζητήσεις θα έχουν οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι.

Photo cover:pixabay.com/kordi_vahle/sun

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin