Η απίθανη ιστορία ενός Γάλλου τραπεζικού υπαλλήλου που ανακάλυψε στα 34 του ότι είναι κληρονόμος μιας πλούσιας ινδικής βασιλικής οικογένειας

Γεννημένος στο Roubaix (Ρουμπέ) της Γαλλίας ένας άντρας, ανακαλύπτει στα 34 του ότι είναι κληρονόμος μιας πλούσιας ινδικής βασιλικής οικογένειας!

Η απίθανη ιστορία ενός τραπεζικού υπαλλήλου από τη βόρεια Γαλλία, ο οποίος ανακάλυψε αναπάντεχα τη σχέση του με μια πλούσια ινδική βασιλική οικογένεια.

Η ιστορία του είναι αντάξια ενός σεναρίου του κινηματογράφου!

Ένας 34χρονος, γεννημένος στο Roubaix μόλις ανακάλυψε ότι είχε σχέση με έναν Ινδό βασιλιά. Καλύτερα, θα ήταν στην πραγματικότητα ο χαμένος πρίγκιπας του Mysore, στην πολιτεία της Καρνατάκα (Ινδία), και ένας από τους κληρονόμους της βασιλικής οικογένειας που κάποτε κυβερνούσε αυτήν την πόλη, την πρώην πρωτεύουσα του τοπικού βασιλείου.

Αυτός ο κάτοικος του Roubaix, ινδικής καταγωγής, θα ήταν στην πραγματικότητα ένας… διάδοχος θρόνου.
Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια του υγειονομικού περιορισμού του έτους 2020, σύμφωνα με τις ειδήσεις.

Εκείνη την εποχή, κάποιος Dineshradja Urs, ο οποίος εργαζόταν σε μια τράπεζα, αποφάσισε να εγκαταλείψει τα πάντα για να αλλάξει τον επαγγελματικό του προσανατολισμό, προσεγγίζοντας ινδικές εταιρείες για να τους προσφέρει τις υπηρεσίες επικοινωνίας του.

Ένα βήμα που δεν οφείλεται στην τύχη γιατί ο ενδιαφερόμενος έχει συναισθηματικό δεσμό με την Ινδία .

Ο νεαρός, γεννημένος το 1988, είναι πράγματι Ινδικής καταγωγής, αν και γνωρίζει ελάχιστα για την ιστορία της οικογένειάς του. Γνωρίζει μόνο ότι οι γονείς του είχαν ένα «ευκατάστατο υπόβαθρο » και ότι έπρεπε να φύγουν από τη χώρα για « οικογενειακούς λόγους » προτού έρθει εκείνος στον κόσμο.

Από την πρώτη του παιδική ηλικία, ο Ντινεσράτζα πήγαινε τακτικά στην Ινδία και συγκεκριμένα στην πολιτεία Ταμίλ Ναντού, την περιοχή καταγωγής της μητέρας της.

Ήταν λοιπόν φυσικό να στραφεί στην ινδική αγορά όταν ξεκίνησε τη νέα του καριέρα. Λίγο καιρό μετά την παραίτησή του, μια εταιρεία κλωστοϋφαντουργίας, με έδρα την πολιτεία Κεράλα στη νοτιοδυτική Ινδία, επικοινώνησε μαζί του για συνεργασία.

« Έπρεπε να του φτιάξουμε έναν ιστότοπο, ένα σχέδιο επικοινωνίας και μια διαφήμιση. Αλλά καθώς ο προϋπολογισμός ήταν περιορισμένος, έπρεπε να παίξω τον εαυτό μου στη διαφήμιση που επρόκειτο να μεταδοθεί στους κινηματογράφους και στην περιοχή », λέει ο Dineshradja.

Δεν το ξέρει ακόμα, αλλά τα γυρίσματα αυτού του σημείου θα πυροδοτήσουν μια σειρά γεγονότων που γρήγορα θα τον ξεπεράσουν….

Η συγγένεια με τον βασιλιά της Mysore
Μετά τη μετάδοση της διαφήμισης, το αφεντικό της εταιρείας άρχισε πράγματι να λαμβάνει πολλές επιστολές από θεατές που παρατήρησαν την ανησυχητική ομοιότητα του Dineshradja με τον σημερινό Μαχαραγιά του Mysore, που υιοθετήθηκε από τον προκάτοχό του του οποίου η βασιλεία έληξε χωρίς κληρονόμους.

Η υπόθεση θα μπορούσε να είχε τελειώσει εκεί, αλλά γρήγορα παίρνει μια απροσδόκητη τροπή όταν εμπλέκεται ο τοπικός Τύπος.

« Ήταν λίγο τραβηγμένο, αλλά με έκανε να θέλω να το σκάψω λίγο », εξηγεί ο νεαρός άνδρας, ο οποίος ως εκ τούτου ανέλαβε την έρευνα.

Πηγαίνοντας στην τοπική νομαρχία, ανακάλυψε με έκπληξη ένα πιστοποιητικό γέννησης στο όνομά του, εγγεγραμμένο στην Ινδία, παρόλο που γεννήθηκε στη Γαλλία. Συγκρίνοντάς το με το γαλλικό πιστοποιητικό, συνειδητοποιεί ότι το όνομα και η ημερομηνία γέννησης είναι όντως πανομοιότυπα, αλλά η ταυτότητα του πατέρα και της μητέρας είναι διαφορετική.

Προς έκπληξή του, η ινδική πράξη ορίζει έτσι ότι έχει τους ίδιους γονείς με τον βασιλιά της Mysore. Ωστόσο, παρά τις πληροφορίες του, ο Ντινεσράτζα αρνείται να πιστέψει σε αυτή την ιστορία, αλλά δεν έχουν τελειώσει ακόμη οι εκπλήξεις, επειδή η ινδική φορολογική διοίκηση τον καλεί με βιασύνη για να τον ενημερώσει ότι πολλά περιουσιακά στοιχεία (αγροτική γη, ακίνητα, εργοστάσια κ.λπ.) είναι εγγεγραμμένα στο όνομά του στην Ινδία και την Ευρώπη.

Μη μπορώντας ο Dineshradja να πιστέψει αυτή την ιστορία, πιστεύει ότι το επώνυμό του χρησιμοποιήθηκε ” ως υποψήφιο”, όπως συμβαίνει μερικές φορές για φορολογικούς λόγους σε πλούσιες οικογένειες.

Παρόλα αυτά, ενθουσιασμένος, θα ανακαλύψει επιτέλους το τέλος της ιστορίας συνειδητοποιώντας το γενεαλογικό του δέντρο. Οι Roubaisien και ο σημερινός βασιλιάς του Mysore έχουν στην πραγματικότητα μια κοινή κληρονομικότητα επειδή οι γιαγιάδες τους από τον πατέρα τους είναι αδερφές.

Ο Ντινεσράτζα μπορεί επομένως να διεκδικήσει τον τιμητικό τίτλο του Πρίγκιπα της Μισόρ και ταυτόχρονα να διεκδικήσει το μερίδιο της κληρονομιάς του προγόνου του του οποίου είναι ο μόνος νόμιμος διεκδικητής!

Αυτός ο ισχυρισμός εξαρτάται τώρα από την ινδική δικαιοσύνη που θα πρέπει να αποφασίσει σε αυτή την απίθανη υπόθεση…

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin