Χάρις Αλεξίου

Χάρις Αλεξίου: H συνάντηση με τον πρώην σύζυγό της και τη σύντροφό του (φώτο)

Μία καλοκαιρινή συνάντηση είχε η Χάρις Αλεξίου με τον πρώτο της σύζυγο και μουσικό παραγωγό Αχιλλέα Θεοφίλου και τη σύντροφό του, Μαρία.

«Ο Αχιλλέας και το Μαράκι του. Αδέλφια μου για πάντα», σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram με τον πρώην σύζυγό της η Χάρις Αλεξίου.

Να αναφέρουμε πως μαζί με τον Αχιλλέα Θεοφίλου απέκτησαν έναν θετό γιο, τον Μάνο. Ο ίδιος μιλώντας σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό People για το διαζύγιο των γονιών του ανέφερε: «Χώρισαν όταν ήμουν μικρός, σχεδόν 6 χρονών και έχω πάρα πολύ λίγες αναμνήσεις από εκείνη την ηλικία. Έχω περισσότερες από όταν χώρισαν και μετά. Δεν με κούρασε ποτέ κάτι, ήταν πολύ φυσιολογικός αυτός ο τρόπος ζωής γιατί δεν κλότσαγε κάτι στη συμπεριφορά τους… Άλλα παιδιά περιγράφουν το χωρισμό των δικών τους ως τραυματική εμπειρία. Εγώ πάλι, όχι. Πάντα θυμάμαι ότι ήταν πολύ αγαπημένοι. Και χωρισμένοι ήταν πολύ κοντά ο ένας στον άλλο».

Μαζί με τον Αχιλλέα Θεοφίλου απέκτησαν έναν θετό γιο, τον Μάνο. Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό People ο γιος τους Μάνος Θεοφίλου είχε μεταξύ άλλων αναφερθεί στο διαζύγιο των γονιών του, αναφέροντας ότι οι γονείς του ήταν πάντα πολύ αγαπημένοι και κοντά ο ένας στον άλλο και μετά τον χωρισμό τους.

Σχετικά Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin