Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας Δευτέρα 8/8/2022, σε τι εστιάζουμε.

Ημέρα δύο ταχυτήτων θα είναι η σημερινή…

Με όρεξη και καλή διάθεση θα ξεκινήσουμε την σημερινή ημέρα. Νωρίς το πρωί, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα λειτουργήσει προς όφελος μας. Αρχικά, θα μας βοηθήσει να είμαστε ειλικρινείς με τους δικούς μας ανθρώπους, και να εκφράσουμε αυτά που πραγματικά σκεφτόμαστε, με ευγενικό τρόπο. Ενώ από την άλλη πλευρά, θα μας βοηθήσει να οργανώσουμε τις δραστηριότητες της ημέρας.

Μετά το μεσημέρι, η διάθεση μας θα αλλάξει, καθώς η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα επηρεάσει αρνητικά τη διάθεση μας, και θα πυροδοτήσει τις συναισθηματικές ανασφάλειες, και να μας δημιουργήσει αρνητικά συναισθήματα.

Το  βράδυ, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα μας ωθήσει να γίνουμε πιο αυστηροί με τον σύντροφο μας, ενώ θα απαιτήσουμε να μας συμπεριφέρεται με μεγαλύτερη σοβαρότητα.

Ευχάριστα θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους). Αρκετά κουραστική θα είναι για τους εκπροσώπους τους Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους). Ενώ τις συναισθηματικές τους ανασφάλειες θα πρέπει να διαχειριστούν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Photo cover:pixabay.com/kordi_vahle/sun

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin