Απάτη με το Power Pass: Επιτήδειοι ζητούν προσωπικά στοιχεία -Τι πρέπει να προσέξετε

Επιτήδειοι προσπαθούν να εξαπατήσουν πολίτες, με την πρόφαση πως είναι υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ, με αφορμή το Power Pass, ώστε να τους αποσπάσουν προσωπικά στοιχεία.

Ειδικότερα, ο ΔΕΔΔΗΕ εντόπισε ηλεκτρονική απάτη και εφιστά την προσοχή των καταναλωτών για την αποφυγή εξαπάτησής τους από επιτήδειους.

Οι απατεώνες προφασίζονται την ιδιότητα υπαλλήλων της Εταιρείας, με στόχο να αποσπάσουν προσωπικά στοιχεία με αφορμή την οικονομική ενίσχυση του Power Pass.

O ΔΕΔΔΗΕ εφιστά την προσοχή των καταναλωτών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «για την αποφυγή εξαπάτησής τους από επιτήδειους που προφασίζονται την ιδιότητα υπαλλήλων της Εταιρίας, με στόχο να αποσπάσουν προσωπικά τους στοιχεία με αφορμή την οικονομική ενίσχυση του Power Pass».

Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται, επίσης, ότι ο ΔΕΔΔΗΕ δεν εμπλέκεται σε κανένα στάδιο της διαδικασίας για την πίστωση των ποσών των δικαιούχων της οικονομικής ενίσχυσης Power Pass και δεν θα ζητήσει ποτέ από τους καταναλωτές στοιχεία που σχετίζονται με τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς (e-banking, IBAN κ.τ.λ.).

Επομένως ο ΔΕΔΔΗΕ δεν θα ζητήσει τραπεζικά στοιχεία από τους καταναλωτές σε κανένα στάδιο!

Διαβάστε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin