Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Ημέρα οριστικών αποφάσεων θα είναι η σημερινή…

Το σοβαρό μας πρόσωπο θα φορέσουμε από νωρίς το πρωί, έστω και αν βρισκόμαστε σε διακοπές, και θα έπρεπε να είμαστε πιο χαλαροί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερου θα μας ωθήσει να είμαστε σοβαροί, προσεχτικοί, ενώ θα δώσουμε ιδιαίτερη σημασία στην εικόνα μας, αλλά και στην γνώμη που έχουν οι άλλοι για εμάς.

Λίγο αργότερα, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ερμή από το ζώδιο της Παρθένου, θα μας βοηθήσει να εκφράσουμε με ευκολία παράλληλα όμως και με σοβαρότητα τις σκέψεις μας, ενώ από την άλλη πλευρά, θα έχουμε την δυνατότητα να βρούμε με ιδιαίτερη ευκολία πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν.

Το μεσημέρι, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό να μας παρασύρει σε υπερβολές, κυρίως στον τρόπο που εκφραζόμαστε και αντιδρούμε, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μικρές ρωγμές στην εικόνα μας.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, η σημερινή ημέρα είναι ημέρα σημαντικών αποφάσεων, κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή και την συναισθηματική μας κατάσταση. Καταλυτικό ρόλο σε όλο αυτό θα παίξει η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα μας ωθήσει να προχωρήσουμε σε οριστικά ξεκαθαρίσματα στην προσωπική μας ζωή, δίνοντας τέλος σε τοξικές σχέσεις και καταστάσεις που μας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό.

Σε οριστικά ξεκαθαρίσματα θα προχωρήσουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Τα έξοδα τους θα πρέπει να προσέχουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού, Υδροχόου). Ενώ, συναισθηματικά φορτισμένοι μπορεί να νιώσουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς)

Photo cover:pixabay.com/LN_Photoart/selfie

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα