Ο σωστός τρόπος για να αποθηκεύσετε τα τρόφιμα στο ψυγείο

Πράγματι, η διατήρηση των τροφίμων στο ψυγείο γίνεται σύμφωνα με ορισμένους κανόνες , και αυτό ισχύει και για τα φρούτα και τα λαχανικά. Διατηρώντας τα στα συρτάρια του ψυγείου, θα παραμείνουν πιο φρέσκα και ασφαλή από άλλες μυρωδιές.

Στην πόρτα του ψυγείου φυλάσσονται μαγιονέζα, κέτσαπ, μουστάρδα, μπαχαρικά, εμφιαλωμένο νερό, χυμός. Επειδή οι πόρτες είναι η πιο ζεστή περιοχή του ψυγείου, καθώς ανοιγοκλείνουν συνεχώς, θα πρέπει να προορίζονται για τρόφιμα που είναι πιο ανθεκτικά στη φθορά. Εδώ αποθηκεύονται επίσης μπαχαρικά, ανθρακούχα ποτά και άλλα τρόφιμα που αντέχουν τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας.

Μόνο που δεν πρέπει να τοποθετείτε αυγά, γάλα, βούτυρο, γιαούρτι, τυρί ή κρέμα στην πόρτα του ψυγείου. Αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν στα κάτω ράφια του ψυγείου.

Καθώς το άνοιγμα και το κλείσιμο της πόρτας μπορεί να προκαλέσει αύξηση της θερμοκρασίας στο εσωτερικό του ψυγείου, το καλύτερο μέρος για να αποθηκεύσετε το βούτυρο είναι στο πίσω μέρος του ψυγείου, όπου η θερμοκρασία είναι συνεχώς κρύα, τυλιγμένο σε αλουμινόχαρτο.

Photo cover:pixabay.com/difisher/fridge

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα