Γουίλοου Σμιθ: Τι είπε η κόρη του Γουίλ Σμιθ για το περιστατικό με το χαστούκι στα Όσκαρ

Η Γουίλοου Σμιθ μίλησε για το περιστατικό στα Όσκαρ με το χαστούκι του πατέρα της Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ και παραδέχτηκε ότι «δεν την ταρακούνησε τόσο πολύ»
Η κόρη του ηθοποιού δηλώνει ότι την απασχολούν περισσότερο… οι εσωτερικοί της δαίμονες.

Για πρώτη φορά μετά το περιστατικό, η Γουίλοου Σμιθ μίλησε δημοσίως για το περιβόητο χαστούκι του πατέρα της στα Όσκαρ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο μουσικό περιοδικό «Billboard».

Υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των φετινών Όσκαρ, ο Γουίλ Σμιθ χαστούκισε τον κωμικό και παρουσιαστή των βραβείων Κρις Ροκ, επειδή αστειεύτηκε για την αλωπεκία της συζύγου του Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ. «Το χαστούκι δεν με ταρακούνησε τόσο πολύ όσο οι δικοί μου εσωτερικοί δαίμονες», είπε η Γουίλοου και πρόσθεσε:

«Βλέπω ολόκληρη την οικογένειά μου ως ανθρώπους και τους αγαπώ και τους αποδέχομαι για όλη τους την ανθρωπιά. Λόγω της θέσης στην οποία βρισκόμαστε, η ανθρωπιά μας μερικές φορές δεν γίνεται αποδεκτή και αναμένεται να ενεργούμε με έναν τρόπο που δεν ευνοεί μια υγιή ανθρώπινη ζωή και δεν ευνοεί την ειλικρίνεια».

Το χαστούκι, το οποίο αναπαράχθηκε σε χρόνο ρεκόρ από όλα τα ΜΜΕ του πλανήτη και έγινε viral, δεν επηρέασε τη δημιουργική διαδικασία της Γουίλοου, όπως δήλωσε η ίδια.

Αν και τα σχόλια της κόρης του Γουίλ Σμιθ σηματοδοτούν την πρώτη φορά που ασχολείται με το περιστατικό, εκείνη είχε αναφερθεί δύο ημέρες μετά τα Όσκαρ στο Instagram, καθώς μοιράστηκε μια φράση του Βρετανού συγγραφέα Jay Shetty που έγραφε: «Ξέρετε ποιος περνάει πολλά αυτή τη στιγμή; Κυριολεκτικά όλοι. Απλά να είστε ευγενικοί».

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα