Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Το μαχητικό μας πρόσωπο θα δείξουμε σήμερα…

Την δυναμική πλευρά του εαυτού μας θα δείξουμε, από νωρίς το πρωί σήμερα. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει τις πρωινές ώρες η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα μας βοηθήσει να πάρουμε γρήγορες αποφάσεις.  Επίσης, κατά τη διάρκεια μιας φιλικής ή επαγγελματικής συζήτησης θα υποστηρίξουμε με ιδιαίτερο δυναμισμό τις απόψεις μας, ενώ  παράλληλα θα τα αντανακλαστικά μας θα λειτουργήσουν άμεσα.

Μετά το μεσημέρι, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα ενισχύσει την διαίσθηση μας και θα μας βοηθήσει να αντιληφθούμε με μεγάλη ευκολία, τις πραγματικές προθέσεις των φίλων και των συναδέλφων μας.

Το απόγευμα, η εξαιτίας της όψης συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα χρησιμοποιήσουμε την γοητεία μας για να επηρεάσουμε τις αποφάσεις του συντρόφου μας.

Προς το βράδυ, θα πρέπει να προσέξουμε λιγάκι τις αντιδράσεις μας, γιατί εξαιτίας τις όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, είναι πιθανό να παρασυρθούμε σε συναισθηματικές υπερβολές.

Πολύ ευχάριστη θα είναι η σημερινή ημερά για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους). Την φωνή της διαίσθησης τους θα πρέπει να ακούσουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς). Ενώ, τον δυναμισμό τους θα δείξουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) αρκεί να μην παρασυρθούν σε υπερβολές.

Photo cover:pixabay.com/Pexels/woman

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin