Ποιος ηθοποιός αυτοπροτάθηκε για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ – Ποιος θα είναι τελικά ο διάδοχος του Ντάνιελ Κρεγκ

Πολλά έχουν ακουστεί για το ποιος θα διαδεχθεί τον Ντάνιελ Κρεγκ στον εμβληματικό ρόλο του πράκτορα 007, ωστόσο τίποτα ακόμη σίγουρο.

Ωστόσο σχετικά με την περίφημη αυτή…διαδοχή μια νέα πληροφορία είδε το φως της δημοσιότητας καθώς υπάρχει ένας ηθοποιός ο οποίος… αυτοπροτάθηκε για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ.
Ο λόγος για τον Τζον Μπογιέγκα ο οποίος δήλωσε ότι θα τον ενδιέφερε ο ρόλος του Τζέιμς Μποντ αν δεχόταν πρόταση για να τον υποδυθεί. Ο Άγγλος ηθοποιός του Star Wars είναι μεταξύ των ονομάτων που φημολογείται ότι εξετάζονται για να αναλάβουν το ρόλο μετά την ταινία του 2021 «No Time To Die», την τελευταία στην οποία τον εμβληματικό κατάσκοπο 007 ενσάρκωσε ο Ντάνιελ Κρεγκ.

Άλλοι ηθοποιοί που φημολογείται ότι θεωρούνται υποψήφιοι είναι οι Τομ Χάρντι, Ίντρις Έλμπα και Τζέιμι Ντόρναν.

Σε νέα συνέντευξή του στο αμερικανικό περιοδικό Men’s Health, ο 30χρονος Τζον Μπογιέγκα επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του για τον ρόλο χωρίς να αποσαφηνίσει αν τον έχουν προσεγγίσει οι παραγωγοί της κινηματογραφικής σειράς. «Αλλά ξέρετε αν μου τηλεφωνήσουν, θα είμαι εκεί» είπε.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης απάντησε στις φήμες ότι είναι πλέον μέλος του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel.

«Θέλω να κάνω διαφορετικά πράγματα… Θέλω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε πρωτότυπες ανεξάρτητες ταινίες που έρχονται με νέες, φρέσκες ιδέες, γιατί ξέρω ότι είναι πραγματικά δύσκολο να φτάσεις τον Iron Man σε αυτό το σύμπαν» ανέφερε.

Δείτε επίσης

Share: