Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Απρόσμενες εξελίξεις μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα….

Η σημερινή ημέρα κρύβει αρκετές εκπλήξεις, τις οποίες πρέπει να αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα μας βοηθήσει να αποστασιοποιηθούμε συναισθηματικά και να δούμε τα γεγονότα γύρω μας με ψυχρή λογική.

Μετά το μεσημέρι, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, μας επιφυλάσσει ξαφνικές αλλαγές και απρόσμενα γεγονότα τα οποία θα μας ωθήσουν να πάρουμε την απόφαση και κάνουμε μια νέα αρχή στην ζωή μας. Για κάποιους μπορεί να είναι η αφορμή μια ξαφνική επαγγελματική πρόταση, ενώ για άλλους ένας χωρισμός ο οποίος θα τους οδηγήσει σε μια νέα αρχή.

Το βράδυ, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα, έρχεται να ζεστάνει τις καρδιές μας και να δώσει μια νέα πνοή στην ερωτική μας ζωή. Από εδώ και στο εξής θα εκφράζουμε με μεγαλύτερη γενναιοδωρία τα συναισθήματα μας, ενώ το πάθος θα κυριαρχήσει και πάλι στην ερωτική μας ζωή.

Ανατρεπτικά γεγονότα θα έχει η σημερινή ημέρα για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους). Σημαντικές ευκαιρίες στον έρωτα για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους). Ενώ, αρκετό άγχος θα έχουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς)

Photo cover:pixabay.com/Pexels/woman

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα