Ο 19χρονος πρίγκιπας του Μαρόκου… καίει 500ευρα στην Μύκονο για το κέφι του – Η πολυτελέστατη ζωή και η προκλητική συμπεριφορά

Ρεσιτάλ προκλητικότητας από 19χρονο πρίγκιπα Μαρόκου, Μουλάι Χασάν ο οποίος καίει 500ευρα στην Μύκονο για να κάνει το κέφι του!

Στο τσακίρ κέφι ο 19χρονος που γεννήθηκε πρίγκιπας και μεγάλωσε χωρίς καμία συναίσθηση της πραγματικότητας καίει σε μια βραδιά ολόκληρο το μισθό μιας οικογένειας για να γελάσει με την παρέα του στη Μύκονο!
Πρόκειται για τον 19χρονο πρίγκιπα του Μαρόκου, Μουλάι Χασάν. Ο συγκεκριμένος πρίγκιπας επέλεξε το νησί των ανέμων για τις διακοπές του ο οποίος προκάλεσε με τη στάση του όταν αποφάσισε να κάψει 500ευρα για το κέφι του..

Συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας βρέθηκε, πριν από λίγες ημέρες, στη Μύκονο και η είδηση έκανε το γύρο του διαδικτύου, καθώς εθεάθη να γλεντά με την παρέα του και στο… κέφι του έκαιγε χαρτονομίσματα των 500 ευρώ!

Μια απόλυτα προκλητική κίνηση, όταν ο βασικός μισθός ενός σερβιτόρου στο ίδιο νησί δεν ξεπερνά τα 600 ευρώ.

Ποιος είναι και πότε αναλαμβάνει τη διαδοχή
Από τα 10 του χρόνια, ο Μουλάι Χασάν εκπαιδεύεται για να γίνει μια μέρα βασιλιάς του Μαρόκου, καθώς θα διαδεχθεί τον πατέρα του, Μοχάμεντ ΣΤ’, στο θρόνο. Ωστόσο, δεν παύει να είναι ένας νεαρός, που όπως επιτάσσει η ηλικία του, ξεφαντώνει με την πρώτη ευκαιρία.
Ο πρωτότοκος γιος του βασιλιά Μοχάµεντ ακολουθεί εδώ και κάποια χρόνια τον πατέρα του στις επίσημες εκδηλώσεις, προκειμένου να είναι έτοιμος να αναλάβει τα καθήκοντά του, όταν έρθει η ώρα να τον διαδεχθεί.

Οι προκλητικές συμπεριφορές
Ο 19χρονος πρίγκιπας του Μαρόκου, μάλιστα, είχε γίνει viral, πριν από λίγα χρόνια, όταν σκούπιζε αυθόρμητα το χέρι του, κάθε φορά που το φιλούσε κάποιος, δεδομένου ότι το χειροφίλημα είναι ο επιβεβλημένος χαιρετισμός μεταξύ των µελών της ανώτερης κοινωνίας της χώρας.

Στο μεγάλωμα του μελλοντικού βασιλιά, καταλυτικό παράγοντα έπαιξε και η μητέρα του, Λάλα Σάλμα, η οποία είναι μία γυναίκα με τεράστια επιρροή στο θρόνο. Αυτό αποδεικνύεται, άλλωστε, από την εκτίμηση που της έχει ο βασιλιάς, αλλά και η αυλή.
Κι αυτό γιατί η Λάλα Σάλμα είναι η πρώτη σύζυγος βασιλιά της περιοχής, στην οποία δόθηκε ο τίτλος της πριγκίπισσας, καθώς οι γυναίκες δεν είθισται να λαμβάνουν βασιλικούς τίτλους.

Η πριγκίπισσα Λάλα Σαλμά ήταν παντρεμένη για 16 χρόνια με τον βασιλιά του Μαρόκου Μοχάμεντ ΣΤ΄ και χώρισαν στα τέλη του 2018, διατηρώντας όμως τον τίτλο της πρώην βασίλισσας-πριγκίπισσας, καθώς είναι η μητέρα του διαδόχου Μουλάι Χασάν.
Ο 18χρονος πρίγκιπας του Μαρόκου έχει ιδιαίτερη αγάπη για την Ελλάδα
Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο 18χρονος πρίγκιπας του Μαρόκου επισκέπτεται την Ελλάδα για διακοπές. Τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένειά του, τον Αύγουστο του 2014, επισκέφθηκε την Κέρκυρα, το 2015 τη Μύκονο και την Κυλλήνη, ενώ το 2019 η πριγκίπισσα Λάλα Σαλμά με το γιο της έκαναν διακοπές στη Σκιάθο.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στην Σκιάθο τον Ιούλιο του 2019, η βασιλική οικογένεια νοίκιασε ένα πολυτελές γιοτ με το όνομα Serenity το οποίο κοστίζει 550 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα.

Φέτος, ο νεαρός πρίγκιπας θέλησε να τιμήσει μόνος του τη χώρα μας

Ο Μουλάι Χασάν έδειξε προτίμηση για την αεροπλοΐα και θα είναι ο πρώτος της οικογενείας που θα ασχοληθεί με τους αιθέρες. Ο πατέρας του σπούδασε νομικά. Γνωρίζει τις ευθύνες που αποτελούν μέρος της βασιλικής οικογένειας και συχνά εμφανίζεται μαζί με τον βασιλιά σε μεγάλες εκδηλώσεις διεθνώς και στο Μαρόκο.

Πέρυσι, ο 19χρονος πρίγκιπας του Μαρόκου προήδρευσε της τελετής έναρξης της 14ης Διεθνούς Έκθεσης Γεωργίας (SIAM) στο Μαρόκο και ήταν ο νεότερος συμμετέχων στη Σύνοδο Κορυφής του «One Planet» στη Γαλλία το 2017, όταν κέρδισε διεθνή αναγνώριση, ενώ το 2019, χαιρέτησε τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μάρκλ στο Royal Guest Palace στο Ραμπάτ.

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin